...

Har inte någon jättelust att skriva nu.
Tänker bara mysa med min sjukling till katt!

Jag vet att han kommer bli bra men det är ändå jobbigt att veta att han är sjuk och man vet inte hur länge det varit så!

Usch...


Urin på väg...

Jodå, Styx hade varit toppen och kissat ordentligt när jag kom hem och mina föräldrar var två pärlor (som vanligt) som tog bilen för att lämna det till veterinären.
Nu är det väntan igen som gäller! Håller verkligen tummarna för att han bara är en ovanligt törstig katt.

Sitter med en kopp kaffe nu och funderar på vad jag ska fördriva tiden med innan det är dags för greys anatomy.
Hm, kanske ska ta och fundera över om jag ska göra något åt mitt hår igen eller om jag inte ska göra något åt mitt hår igen! Tricky...

Nu fick jag lite sällskap i knät så jag ska ta och mysa med lillkillen nu...

Urk vad trött jag är...

Sitter på jobbet och ska strax slita tag i dagens jobb som är en himla massa precis som vanligt. Jag behöver inte vara orolig att sitta sysslolös iallafall.
Snart har kaffet runnit ner tillräckligt i kannan för att jag ska kunna få min en kopp. Längtar som sjutton tills jag får känna koffeinet slinka ner i min hals.

Hann fixa Styx kisslåda imorse så nu är den fylld med plastkulor och jag kan enbart hoppas på att han tänker gå på den snabbt så att jag får fixa hans urinprov...
Så jag säger bara en sak: "Styx, kiss, kiss kiss"
Haha!Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.