Skadad tumme

Som vanligt när jag jobbar i butiken har jag lyckats skada min tumme. Satte en petmoj cirkus en centimeter ner i min stackars tumme, så för en gångs skull inte skjutmojjen. Som tur var så satte jag den åt rätt håll så det kommer läka snabbt.
Har precis avnjutit en delikat middag bestående av snabbmakaroner och köttbullar. Var inte så jätte sugen men man orkar inte göra något annat när man kommer hem strax innan åtta.

För första gången på riktigt riktigt länge har jag faktiskt känt mig fin. Hade på mig mina nya kläder och har förutom det äntligen börjat se lite piggare ut. Tänk vad lite sömn kan göra!
Känns som om jag på sett och vis börjar hitta mig själv igen. Hoppas även att humöret följer med, kommer säkert åtminstone med tiden.
Tyvärr är det väl alltid så att med solsken kommer regn. Fick veta att en släkting åkt in på sjukhus, hoppas allt går bra för honom! Han är ju ingen ungdom direkt. Håller verkligen tummarna, även den skadade...Översänder en tanke...

Vill sända över en tanke till min jobbarkompis som opererat sig idag.
Jag hoppas allt gick jättebra och du inte har för ont!

Vi syns så fort du är på benen!

Shopping= Avklarad

Jaha, det var absolut inga problem att bränna cirkus 900:- idag.
Införskaffade mig ett par nya skor, en tröja och två linnen. Känns som om jag äntligen börjar fylla upp min garderob med bra saker.
Det visade sig att varken jag eller Nina hade ätit frukost utan bara druckit massa kaffe så vi svängde in på Donken och käkade två burgare. Ingen toppen mat enligt mig men det duger i krig.
Jobbade ju på McDonalds i 5 år så jag anser att det inte alls är konstigt att jag inte är så tokig i det.

Har äntligen varit och kastat massa skräp också. Känner mig riktigt duktig med att få så mycket gjort!
Det är även så himla kul att träffa sina kompisar mer regelbundet än förut. Jag vet att jag försummat er men jag hoppas ni tycker om mig iallafall. Men det blir lätt så när man inte känner sig på topp och det har ju hela tiden avlöst sig med massa annat hela tiden.

Nu sitter jag här hemma med en kopp te. Funderar på att sätta på lite musik och sätta mig och läsa en stund...
Ja, det gör jag nog


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.