Konsten att aldrig bli färdig

Jag förstår verkligen inte hur det kommer sig att hur mycket man än städar så blir man aldrig färdig!
Idag har jag städat hela dagen och trots det så är jag inte ens klar till hälften, fast nu känner jag att jag får ta resten en annan dag för jag är verkligen urless på allt som har med städning att göra.

I lördags så jag jobbade jag själv i butiken, hade det väldigt stressigt mina första timmar för att det sedan skulle dö helt och hållet. Kände dock att jag inte var på mitt bästa humör men trots det försökte jag mitt bästa att le och se glad ut.
Väl hemkommen så hade Jimmy maten klar vilket var jättebra eftersom jag var vrålhungrig! Mumsigt var det också.
Senare på kvällen blev jag ensam hemma, Jimmy var på Sthlm Crusing och jag kände att det inte var något för mig. Jag spelade Sims hela kvällen och kände hur humöret återvände.

Vet att jag kastar om dagarna helt och hållet men ni får överleva!

Var på "mini kräftis" hos Cicci och Patrick i fredags, vi avnjöt över 40 kräftor totalt! Inte illa pinkat om jag får säga det själv! Även nubben fanns till hands.

Efter en skön sovmorgon på söndagen åkte jag och min snutt till IKEA, inhandlade lite lådor och nya sängkläder. Det blev kinabuffé till middag och sedan gick vi och såg Grown Ups, om ni inte redan har sett den så gör det!

Ska strax sätta fart med middagen, blir Pasta och Köttfärsås idag. Längesen nu och det ska bli så gott!

Stängningsvecka!

Nu var det ett tag sen sist igen men det blev så att jag koncentrerade mig mest på att ta mig igenom den första veckan på jobbet efter semester. Allting gick bara bra och insåg hur skönt att är att ha körkort och bil nu!
Den här veckan jobbar jag enbart i butiken, har haft en ledig dag av sju och nu jobbar jag fram till lördag. Fast på onsdag är jag ledig och ska då träffa Nina med hennes senaste tillskott Ellen. Ska bli så kul att få lillskrutten!
Nu på fredag ska det bli lite kräftskiva med Brysselfröken och hennes hjärta!
Vi ska äta kräftor, choklad och chiliglass plus något annat som ej är bestämt ännu. Tror i alla fall att det blir till att åka kommunalt på lördag-morgon, vågar nog inget annat! Hehe...
Dags att fixa till frippan nu och sedan åka till en låååång och ensam dag i butiken!
Buhu!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.