Radera, jupp klart!

Jag skrev precis ett blogginlägg som jag valde att spara för mig själv. Det är den fördelen man har att välja vad man vill publicera av sina tankar och vad man vill behålla för sig själv. Tycker att vissa personer kanske hänger ut sig själv samt familj och vänner lite för mycket men vissa behöver väl kanske ventilera sig på det viset! Imorgon ska vi åka hem. Det ska både bli skönt och trist! Fast så är det väl nästan jämt? Får göra en bättre uppdatering av veckan när jag kommit hem men egentligen har jag inte gjort så mycket mer än hälsat på släkt på störåsen och broderat massa massa massa... Funderar om det är dags att brodera lite igen (precis som en gammal tant men det börjar jag ju nästan bli) men det är ett bra sätt att skingra tankarna på eller typ inte tänka alls.

När man är hos mormor och morfar har man t...

img_0470 (MMS)

När man är hos mormor och morfar har man tid att pyssla ordentligt! Nu är mina jultavlor snart klara och det blir dags att starta på en julduk som kanske blir klar om ett X-antal år. Mycket bra tidsfördriv må jag säg'


Julafton blev trevlig med massa god natt, ...

img_0463 (MMS)

Julafton blev trevlig med massa god natt, gott sällskap och fina klappar. Kvällen avslutandes med lite tv-tittande pga en kvarstående matkoma. Tur nog är den borta idag och temperaturen är på väg åt rätt håll: från -34 igår till -20 idag.  Kanske kan ta en promenad imorgon?Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.