Självklart...

Ja, tog mig en tur upp till centrum efter jobbet idag också och självklart var mackapären fixad idag! Så nu har åtminstone ett kort att åka på igen men står även med en remsa som jag inte alls ville köpa.
Det är tur att SL var så snabba att åtgärda sitt problem!
Som svar till Nina så nej, access är inte billigare men bra smidigt när det fungerar dock måste jag säga. Haha, att jag inte tänkte på att köpa ett vanligt men det är ju alltid bra att vara efter klok.
Svar nummer två till dig så var maskinen felanmäld så därav att jag inte förstod varför dem inte åtgärdat sitt fel.

Ska bli så skönt att vara ledig imorgon. Måste säga att det känns som om jag förtjänar det efter en dag i full byggare bob stil eller något liknande.
Jag har skruvat muttrar och lossat på "fackväggar" hela dagen men det fick hela jobbtiden att rusa fram till en fulländad kväll med skräpmat (pizza) och ja, sen får vi se vad jag hittar på med resten av timmarna.

Men nu var det iallafall sista dagen på länge med skräpmat annars kommer jag inom en snar framtid kunna mäta magen tillsammans med alla mina gravida vänner och DET vill jag inte! *Hihi*

God kväll på er alla!

Är arg...

Gårdagen fortsatte i mer eller mindre samma anda.
Skulle inhandla lagerblad men som självklart var slut i affären och sedan fylla på mitt accesskort.
I och med att den där apparaten man fyller på kortet var trasig i högdalen och det inte går att fylla på kortet på något annat vis tog jag tunnelbanan till bandhagen istället. Tror ni inte på fullaste allvar att den också var sönder?
HUR KAN SL INTE PLANERA BÄTTRE? Går grejerna sönder och det inte finns annat sätt i närheten att ladda kortet med får dem väl snabbast möjliga åka ut och fixa den!?
Jag ledsnade ganska snabbt på tanken att behöva åka vidare till nästa hållplats så jag gick och köpte mig en remsa istället. Billigt och bra, not!
Förutom att deras nya system inte fungerar så har jag även blivit tvungen att ta en tidigare buss på morgonen pågrund av att min vanliga avgång ALLTID är sen.

SL SKÄRP ER!


Måndagstrubbel!

Just nu är jag lite rädd för vad den här dagen har mer att bjuda på. Har hittills haft sönder min kaffekopp på jobbet samt spillt sylt över hela mig. Känns inte så speciellt lovande vill jag säga!
Kan kanske bero på att jag inte sovit så mycket inatt, hade svårt att komma till ro och somnade nog inte för sen halv ett för att sedan vaknade massa gånger.
Har en oro i kroppen för att jag inte ska hinna med allting som väntar framöver men vi får hålla tummarna att det ska gå.
Ska se om jag kan få vara ledig på onsdag så att jag kanske hinner med mitt kära hem som blivit lite försummat på sistone. Skulle behöva städa det mesta faktiskt plus även hinna med lite mer teoripluggande.

Den 1:a febuari är det dags för halkbanan. Vill inte göra den trots att alla säger att det är jättekul, det är inte det att jag är rädd utan bara att jag inte vill faktiskt.

Urk, vill hem NU!Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.