Städa...

Just nu har jag verkigen haft det fullt upp på jobbet. Vi är ju normalt vis bara två på lagret men nu är det bara jag i semester-tider. Idag kom jag äntligen i kapp och då hade jag egentligen mer måsten än vanligt!
Har inte haft någon ork direkt på kvällarna heller och mest suttit ute på balkongen med en bok därför har tyvärr bloggen blivit lidande....IGEN!
Just nu läser jag sista Twilight boken och den är så bra att det är väldigt svårt att lägga ner den, tyvärr har jag som vanligt en massa annat som jag MÅSTE göra. Unnar mig dock en timmes läsning om dagen.
Idag har jag dammsugit och torkat alla golven, det var på tiden så det är riktigt skönt att ha det gjort. Snart ska jag sätta igång med fiskgratängen som ska vara till middag samt plugga litegrann.
Vill så gärna fixa lite i sovrummet också men jag vet inte hur ännu. Ska fundera lite mer och kanske även städa lite till idag.
Sedan blir det bio till helgen, troligtvis fredag, eftersom tredje Twilight-filmen har premiär idag. Tänkte försöka hinna se förgångarna innan dess bara men på något vis känns tiden lite knapp!
Vill även passa på att gratta världens bästa Nina på hennes födelsedag, GRATTIS!

Sånt där som Nina håller i handen får inte hon dricka längre för snart kommer hennes andra bebis.
Spännande!

Jag måste bara...

få skriva av mig lite idag.
Har många gånger funderat på det här med hjärtat och kärlek.
Jag vet ju att man kan få brustet hjärta men det har ju visat sig vara rent mediciniskt.
Men om kan känna en känsla i hjärta har jag länge undrat över svaret men jag behöver inte undra längre nu vet jag;
Det nyper kring hjärtat av känslor och misslyckanden, det gör ont men inte så ont så att det inte går att försöka dölja men när man är ensam då kan man låta allt komma.
Sen blir det på med masken igen och vi fortsätter som om ingenting har hänt...

Helgbevis

Lördagen blev såpass lyckad som jag önskat mig.
Först var det som sagt jobb i butiken med Cicci, på förmiddagen hade vi ganska gott om spring men på eftermiddag blev lugnt som in i vassen. Skulle kunna misstänka att det berodde på det inväntade bröllopet men jag ska inte svära på det...eller jo, det var därför!
Efter jobbet så följde jag med Cicci hem för att inspektera nya lyan samt äta en god middag. Det blev mycket skratt och prat samt skrattanfall till efterrätt.
(Föresten Cicci kan jag få ingredienserna på broccoli grejen du gjorde?)
Efterrätten bestod egentligen av Choklad-glass med chilipepper, jättesmaskigt fast även mycket skojig att "äckla sig" med...
Här har vi några bildbevis, visst är vi vackra?På kvällen åkte jag sedan in till stan för att möta Cissi (många Cecilior blir det).
Vi satte oss på en uteservering och hade det trevligt. Det avslutades med dans och samt ett stukat pekfinger...
Klanten får skylla sig själv...Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.