En dag till!?

Mår fortfarande inte helt okej. Halsen är sårig och det är svårt att äta men det börjar bli bättre eller inte?! Tittade precis in i truten för att se hur mina kära små halsmandlar mår och trott eller ej men det såg värre ut...igen?!
Nej, det är säkert lite sår bara, eller hur?
Hade försökt tänkt att jobba idag men man gör alltid samma fel, springer tillbaka så fort man mår bättre och sen blir man sjuk på en gång igen så nu tänkte jag att va f*n jag tar en dag till och låter halsen läka lugnt och fint samt att man har chansen att vila ifall man skulle bli trött, det är lite svårt att vila på jobbet.

Men nu vill jag vara helt frisk och kry, pallar inte att sitta hemma ensam längre. 
Vill träffa mina arbetskamrater, jag vill träna, jag vill massor men jag vill inte sitta hemma och grina till vart enda program som jag ser på TV...

Lyckades få det lite adventsfint hemma igår iallafall och ska försöka städa av köket nu innan jag ska vila en stund igen.

Jag ber mina få läsare om ursäkt för mina deppiga inlägg hoppas på bättring snarast...

Tredje dagen

Envisa infektion att inte vilja ge sig trots pencillin. Det är enbart lite bättre, men kanske under dagen?
Jag föredrar att äta youghurt men även det börjar bli lite trist, blir väl smal dock på en gång!

Svårt att ha något kuligt att skriva om när jag inte gjort så mycket mer än legat på soffan och sovit.
Man blir riktigt deprimerad av att bara ligga hemma, det ska gudarna veta!
Det känns som om jag inte varit annat än sjuk senaste tiden och seriöst nu orkar jag inte mer. Blir det något mer nu så ska jag.....
Man känner sig ensam, äcklig, tråkig, egentligen allting som man känner när man är deppig, det suger helt enkelt!

Ibland får man tappa lusten och till allt och gnälla av sig lite, men ska garanterat sluta önska mig saker eftersom det tydligen blir raka motsatsen.

Det är mycket man vill men desto mindre man får, men sjukdomar det får jag!

Tur att man har en övervakare när jag är s...

img_0407 (MMS)

Tur att man har en övervakare när jag är sjuk. Får knappt vara ensam en sekund men det är väl omtänksamt!Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.