Slarver...

Jaha, nu har här slarvas igen men det är svårt att hålla er uppdaterade när jag är så otroligt upptagen hela tiden! *haha*
Efter lite mer än en veckas uppehåll så var det återigen dags för ett besök på gymmet igår, fick fint sällskap utav Nina också. Så skönt att sätta fart igen!
Men egentligen så händer inte så mycket annat på veckorna förtillfället, kvällarna har mestadels avlösts utav av film tittande och inhandling av nya DVD pelare för att rymma alla nya filmer.
Jag har även krånglat en massa med min nya dator men nu verkar det som om även den biten börjar lösa sig, säkert är allt klart om cirkus två veckor.
Längtar redan till nästa löning...Pengabrist är ett faktum denna månad!

Nu i lördags var det bröllop för hela slanten, vackert, roligt och fullständigt slut på kvällen men klart värt det!
Annars nej, inte mycket mer att berätta iallfall inte nu när min lunch snart är slut men som man säger;

Det kommer mera!

Äntligen har vi städat klart för dagen. De...

img_0079 (MMS)

Äntligen har vi städat klart för dagen. Det har dammsugits, torkats golv. Jag städade badrummet och Jimmy gjorde fint i köket! Nu luktar det gott och sakta men säkert känner jag mitt lugn komma över mig. Tror att det blir en film efter att vi tagit en tur upp till affären. Vad har ni för er? Är det någon som har förslag på hur man får bort prickarna som blir emellan kakelplattorna? Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!


Hemgjord pizza med myshelg!

Igår blev det heldag med älskling i Sickla. Vi var inne i nästan alla affärer även om det mest blev fönstershopping men inköpt blev iaf;
* Universalremote till sovrummet
* Tre pocketböcker
* Två par träningsskor till halva priset än vad dem egentligen kostar
* Samt tillbehör till våra hemgjorda pizzor som vi avnjöt till middag.

I lördags var det jobbdag igen med Brysselfröken, det gick både snabbt och långsamt hur nu det går ihop sig men vi fick en hel del gjort åtminstone.
När jag gick till bilen efter stängning ringde jag Jimmy och frågade om han kommit på vad vi skulle göra på kvällen men han hade ingen aning och inte jag heller så jag tog bilen hem.
Efter rätt mycket om och men så blev vi hemma, tittade bland annat på Benjamin Button. Grym film!

Idag ska jag iväg till Salem med min pappa. Vi ska ha en far och dotter dag alltså vi ska tvätta min bil!
Typiskt att det regnar!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.