Jag och Styx har precis avnjutit keso med ...

img_2384 (MMS)

Jag och Styx har precis avnjutit keso med äpple och päron. Smaskigt värre!


Gaaaah...

Har en kanon på hjärnan som vägrar släppa.
Kanske kan sätta den på någon annan om jag skriver den här:
Vattenmoln som faller ner
Som regn och snö som smälter ner
Å rinner i snabba bäckar som porlar
Glider fram i älv och flod
Vilar i en blank sjö
Eller gungar ut i havet
Solen värmen hav och sjöar
Fukten stiger upp mot himlen
Och bildar:\\

Välkommen kära...

CF-kort, du är efterlängtad!
Ja, efter cirka 1 och en halv månad har äntligen mitt cf-kort till kameran kommit. Det är så det går när man beställer från ett företag som beställer sina varor från kina men billigt blev det och nu är det här.
Har även hittat nytt datorskåp som vi skulle hämtat i söndags men hon som sålde det kunde inte larma av sitt förråd så nu kommer dem och lämnar det hos oss på torsdag istället.
Det är ett sånt här:

Och jag fick det för ynka 500 kronor och jag blev dessutom helt såld på blocket. Varför gå och köpa nya grejer när du får sjukt fräscha knappt använda grejer för nästan mer än halva priset där?


Vill passa på att be om ursäkt för mitt otroligt dåliga skrivande just nu men vi håller fortfarande på att tittar på världens bästa NCIS kvällarna igenom. Pinsamt hur väl det känns som man känner karaktärerna nu! Haha, till och med så pass att man får för sig att man är vän med dem. Kanske du/ni upplevt samma sak?

Igår hade jag min lediga måndag igen. Tog mig tid att lägga in alla mina foton på min laptop men än så länge återstår en massa raderande och sorterande tills jag är klar.
Fast inte mig emot, jag älskar ju att titta på foton och se hur mycket folk och man själv har förändrats genom åren.
Just nu sitter jag dock mest och kollar på mina vikt skillnader bara sen förra året...
Hm, ja, det syns att jag lagt på mig nästan 10 kg, isch, nu är målet bara att gå ner minst dem igen och det är som alltid mycket svårare och tråkigare än att gå upp dem.
Påminn mig att jag ska kolla efter handskar som jag kan använda till roddmaskinen på gymmet!? Vill inte få vattenblåsor i händerna igen...


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.