Hård och varm dag

Idag fick jag slita gärnet på jobbet, det är både skönt och inte alls kul när man är ensam på golvet men det gick. Fick iväg alla ordrar och min kollega hjälpte mig med månadsavslutet så nu är allting klart för veckan. Jag ska jobba i butiken imorgon och därför kändes det extra viktigt att få allting klart idag...


Lyckades jobba på egen hand också!
Jisses vad det sved, rekomenderar inte att sticka stickor under naglarna!
Med strax över 30 grader på jobbet blev det hem och inviga nya bikinin för att "svalka sig" litegrann. Om man nu kan kalla det svalka sig när man sätter sig på en stekhet balkong? Men skönt var det i varje fall.
Blev ingen kycklingsallad för min del idag utan tonfisk istället då jag hade för lite kyckling hemma men inte klagade jag, den avnjöts i solens sken på balkongen och där har jag suttit mer eller mindre hela kvällen med musik på i bakgrunden.

Det är sommar!


Farväl...


Farväl du gamla trotjänare sen hedenhös!
Det är nu dags att du ska få hamna i soporna för jag har nu en NY som ska få slita lika hårt som du.
Du har gjort ditt och nu är det goodbye!

Yes, jag hittade en bikini som ni säkert förstått, en axelbandslös så inga fler fula streck och inga tuttar som försöker rymma varje gång man tagit av banden. Nu ska dem minsann sitta där dem ska, hurra!


Racerwok
Detta var min middag för dagen, blev riktigt nöjd för en gångs skull och färdigt på bara 15-20 min.
Älskar när maten går snabbt och enkelt att tillaga trots att det blir riktigt gott.
Imorgon blir det kycklingsallad till middag inte helt fel det heller!

Nu ska jag bänka mig framför tv:n och titta på det näst sista Morden i midsomer (iaf av dem som jag räknar) men först blir det att mata kisselemissen!


Snälla vecka...

Tycker den här veckan känns alldeles fruktansvärt lång. Kan det bero på att jag har så roliga planer redan på fredag som sedan fortsätter hela helgen?
Den som väntar på något gott väntar ALLTID förlänge!
Dagarna kryper fram och kvällarna är dödslånga, är helt slut när det väl är dags för sängen vilket i och för sig är bra och sakta men säkert kryper min förkylning tillbaka till där den kom ifrån.

Nu sitter jag här igen på jobbet och har plockat klart alla ordrar för dagen. Håller tummarna för att vår bandleverans ska dyka upp idag så att jag får händerna fulla men det är väl säkert att hoppas på för mycket.
Efter jobbet ska jag och min kära mor ta en sväng till Nacka Forum och gå på bikini-jakt, lär väl som vanligt sluta i fiasko men jag ska försöka att inte tappa suget på en gång! För en ny bikini behöver jag verkligen, kan inte längre gå omkring i min gamla lumper som jag haft sen stenåldern...
Så snälla söta rara, håll tummarna att jag kommer hem med något användbart!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.