Inte riktigt vad jag planerade när jag sku...

img_1776 (MMS)

Inte riktigt vad jag planerade när jag skulle vika mina nya kläder i sällskap av tv:n


Jag och Nina har nu varit på melodifestiva...

img_6541 (MMS)

Jag och Nina har nu varit på melodifestivalen och vet nu att det blir en oväntad vinnare. Nu blir det par öl på lokala i högdalen! :)


Ensam är stark

Ja, ytterligare en dag då jag är ensam på "lageravdelningen". Det är tur att vi inte har så mycket att göra så att man faktiskt klarar sig, men tyvärr har jag ju lyckats göra allt jag hade för dagen så som vanligt lär väl eftermiddagen bli lång.
Igår hade vi ju besök av vår franska-säljare här och då satt jag med på möte samt hade fullt upp med min vanliga sysslor så den dagen så snabbt som man önskar att alla dagar gör.

Ikväll ska jag på middag hos mina föräldrar, det var längesen så det ska bli mysigt och sen ska jag och min pappa åka och hälsa på min farmor. Det var verkligen på tiden för det var för längesen jag var där!
Avslutningsvis denna dag ska jag glo på lite underhållande Tre Kronor avsnitt samt vika undan tvätten så att det blir lite fint till helgen.

Imorgon är det äntligen dags för melodifestivals-genrepet med fina Nina som jag också fick fika besök av igår. 
Lördagen spenderas med jobb för att avslutas med schlagermiddag....
Så schlagerhelg se upp!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.