Flitig

Sådärja, då var det julpyntat hemma hos oss också!
Granen återstår men tredje advent fuskar jag och klär den, säkert med traditionsenligt tittande av "Sunes jul"...

Imorgon ska jag ställa mig i tvättstugan och tvätta för MÅNGA maskiner men det ska bli SÅ skönt att ha det klart!
Har slarvat så mycket med det mesta på sistone men nu verkar allt jobbigt vända och jag börjar sakta men säkert komma tillbaka.
Förbereder mig för en superduper start på det nya året där mycket kommer hända! ;)

Hade en toppen kväll på julbordet och det var lika gott som vanligt. Fjäderholmarna har det BÄSTA julbordet så är det bara!
Dagen efter var jag på avslutningsmiddag med gamla jobbet och testade musslor för första gången, det var faktiskt helt okej! Fast dem stora såg på tok för läskiga ut!

Nä, nu lockar sängen skarpt! Sov gott Världen!


En ny era

Ligger på soffan och vilar magen efter smarrig middag bestående av kantarellsoppa och knäckemacka. Är rätt slut i huvudet efter mina två dagar på nya jobbet men alla är så trevliga och hjälpsamma så man kan inte annat än att kännas sig välkommen.
Lite roligt är det också att få klä sig i lite annat varje dag än sina håliga palltor som jag gick i på lagret. Man kan inte annat än att känna sig något fräschare än sunk Jenny som vandrade omkring förut...

Styx har fått börja banta igen och han är inte nådig med sitt ropande efter mat när man kommer hem från jobbet. Någon som vill låna honom fram till sju kanske?

Hoppsan...fastnade i telefon men darling och plötsligt var klockan över sju. Vågar inte resa mig upp ur min liggande ställning för då sätter bara skrikhalsen fart igen. Men kanske ska jag vara så snäll och ge han lite mat iaf och passa på att göra lite kaffe till mig själv?!

Japp så blir det och sen ska här nördas lite sims också... Grejjt!

Imorgon JULBORD!

Åter vardag...

Står här på jobbet och känner mig krasslig, ville inget hellre än att krypa tillbaka under täcket med en kopp te med honung samt en trevlig bok men idag gick det inte alls...
Men vilken trevlig helg jag haft!

Ifredags var jag och två tjejkompisar som jag inte träffat på väldigt länge hemma hos mig för lite middag och vindrickande. Det blev massa prat och skratt och ser verkligen framemot nästa gång vi ska ses...

På lördagen låg jag och min kära sambo kvar i sängen till klockan ett och sedan bänkade jag mig i soffan. Vi fick besök av Chrille och Frida så det blev film, snacks och allmänt slapping resten av kvällen vilket passade min kropp utmärkt då jag redan hade börjat känna av min krasslighet.

Igår började dagen i samma anda som lördagen men innan dagen var slut hade pärlan fått på sig sina vintersulor så när jag säkrad för snö...
Såg tre filmer på kvällen bland annat "The Social Network" som jag varit riktigt skeptisk till men blev positivt överaskad och måste ge den klart godkänd.

Ska ta och peta i mig ett par värkisar nu och sedan är det bara att bita ihop och köra på tills jag slutligen får sjunka ner i soffan och antagligen sova bort resten av kvällen....


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.