IKEA, apelsiner och trötthet...

Wow, min lördag blev toppen!
Först bio med Catrin och filmen var toppen och sedan blev det karaoke. Det var jag, Niklas och Lollo som var där och jag fick min första placering i en tävling nånsin så nöjd, JAAA!Söndagen gick åt till storhandling samt firande av Niklas mamma. Hon och hennes sambo hade nog gjort den godaste smörgåstårta jag någonsin ätit. Mums i massor!

Har "lidit" av ryslig trötthet senaste veckorna och idag fick jag äntligen arsl*t ur vagnen och åkte iväg till apoteket så nu har jag mina järntabletter igen. Förhoppningsvis kommer jag både bli/se piggare ut och bli av med min yrsel, även koncentrationförmågan hoppas jag ska öka. 
Men trots att jag var så trött igår så åkte jag och min älskling och handlade på IKEA. Det blev nytt köksbord och nya stolar, vilket var mer än välbehövligt! Nu börjar det verkligen kännas som vårat gemensamma hem, men lite kvar finns det som åtminstone jag vill byta ut men en sak i taget.

Nu efter att vi slängt alla gamla möbler samt kartonger så ska jag bara ta en riktigt lugn kväll och vila kroppen, för det är jag värd!

Lördagmorgon

Strax dags att hoppa in i en dusch och fräscha till sig inför dejten med Catrin. Inte likt mig att vakna innan nio men så går det när kommer i säng i tid.
Sitter och dricker kaffekopp nr.2 och tänkte kika in på CDON och fundera ut vad jag ska köpa för mitt presentkort där. Lutar nog faktiskt åt Fucking Åmål som ett val, nästan en skam att inte ha den hemma!
Annars vet jag inte riktigt vad jag är sugen på? Kanske en Two and half men box? eller ett nytt kinect-spel kanske?


Möbleringsdag

Idag har vi möblerat om på jobbet. Det var slitsamt men sjutton gubbar vad bra det blev! Nu är det helg och det är med spänd förväntan jag inväntar morgondagen... Men ikväll blir det mys i soffan och bara ta det lugnt, precis som man ska en fredag! Så det enda jag har att säga eller önska är alla er andra en riktigt trevlig fredagskväll, DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYYYYS!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.