Midsommar

Inte dem mest proffsiga bilderna men här kommer ett kort urval från vår midsommar 2012. Maten var utsökt,sällskapet detsamma och vovven blev trött! Lyckat helt enkelt! 
 
Räkningarna har hunnits med idag och samt ett besök hos Fonzi så nu mår ryggen bra, men den tänkta planeringen har inte alls hunnits med. 
Men veckoplaneringen är gjord och det känns som att det inte finns en ledig stund tills det är fredag igen. Imorgon blir det storhandling, på onsdag ska jag på behandling igen och torsdag ska jag till Layla igen och fortsätta med mitt hår. Så lugn och ro i vardagen kan jag inte klaga på den här veckan...
 

Bloggtorka

Nä, absolut inte men blir inte lika mycket då appen ligger nere nu.

Skorna har hunnit bli mina, wuhu!
Midsommar har hunnits firats och jag har umgåtts med massa fina människor. Tack för allt!
Myggbett till tusen har också hunnit införskaffats trots min ovilja.

Mycket planeras och jag får uppdatera det imorgon när jag vet mer hur månaden kommer se ut...

Så håll tillgodo, imorgon blir det bilder och uppdatering!

Motivering

Jag behöver ett par nya pumps/heels och har hittat ett par jag är helt kär i.
Det enda jag måste göra nu är att hitta en väldigt bra motivering till min pojkvän om varför jag behöver dessa då han inte förstår att en tjej med många par skor alltid behöver ett par till.
Samt så måste jag ändå använda motiveringen att alla andra pumps liknande skor jag äger har öppen tå och att man behöver ett par med sluten också!

Tror ni att den motiveringen räcker?


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.