Full rulle

Just nu är det verkligen full rulle så det är därför jag är lite slö på att skriva.
Ihelgen åt vi grekisk restaurang, tittade lite halvt på ESC och sjöng karaoke samt det mest udda: serverades pizza på en hemmabyggd pizza vedugn! Smarrigt värre!

Annars går dagarna fort framåt, vardagliga lunket. Idag har jag åter igen varit hos läkaren för behandling. Inge kul att aldrig bli av med skiten på riktigt men en dag kanske!
Önskar att den dagen var imorgon!

Nu är det det vanliga onsdags väntandet som äger rum: Greys väntan! Det görs bäst med att ligga på soffan och glo på Criminalminds samt varvat med lite situps...för att vara lite hurtig!


"barnvakt"

Idag sitter jag hemma hos mina föräldrar och lyssnar på en snarkande Tjabo!
Mysigt att vara hundvakt...


Funderingar

Denna eviga kamp mot vikten och att man gång på gång så kallat "misslyckas", när man ska vinna eller när ska man ge upp?

Idag ska jag ialla fall bege mig till gymmet igen. Har blivit cirka två veckors uppehåll och jag tänker inte påstå att jag hållt maträtterna därefter!
Det har varit pizza, chips, godis osv...
Men den här gången då? Ska jag lyckas? 

Mitt stora problem är ju att jag vill se resultat efter en vecka. Lite snålt om tid för att kroppen ska hinna reagera!
Därav blir det nästan automatiskt att man tappar motivationen.
Fast den här gången går jag faktiskt med inställningen att min rygg mådde så himla mycket bättre under veckorna vi tränade sist. Klart värt att pallra sig till gymmet för att slippa att ha ont!

Nu är det dock så illa, anser jag, med kistan också så att jag väljer bort massa av mina kläder. VARNINGSKLOCKA!
Nej, nu jävlar ska jag ge detta en chans!
Väger in mig idag och väger mig om en månad igen så får vi se om jag borde ge upp helt!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.