PLL = A good Saturday!

God kväll världen!
Vilken underbart härlig dag det blev idag. Tackvare att regnet öst ner mer eller mindre hela dagen har jag med rofyllt sinne suttit i soffan mer eller mindre hela dagen och tittat på Pretty Little Liars. Kan ni förstå att jag redan är inne på säsong tre? 
Vi passade även på att städa av hela lägenheten så nu är allt som det ska. Har tänt lite ljus och försöker sätta mig tillrätta i soffan för att fortsätta titta. Så spännande serie så jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till när jag sett det sista... 
Hoppas ni har en minst lika mysig eller trevlig lördag nu återvänder jag till Rosewood!
Käck mobilbild från igår.
 

Nunnan och draken

 
Det var en nunna som fick låna klostrets bil, för att åka och handla.
När hon hade kommit en bit, så stannade bilen. Hon gick ut för att titta vad det var för fel, och just då kom en lastbil och bromsade in. Chafören frågade om han kunde hjälpa till med något. Nunnan tyckte att hon kunde ju lika gärna få lift in till staden. När dom hade åkt en bit, så kunde inte chauffören hålla sig längre utan började försiktigt att treva lite på hennes ben. Hon sa genast Matteus 5:2.
Chauffören tog fort bort handen från benet. Men efter en liten stund var han där igen. Nunnan sa Matteus 5:2 igen och chauffören tog genast bort handen. När nunnan sedan var framme tackade hon för liften och gick.
När sedan chaufören stannat på ett motell för natten, så tänkte han kolla vad det stod i bibeln om Matteus 5:2.
Det stod "Du är på rätt väg".
 
En tysk en rysk och en kines tävlade om vem som kunde vara längst inne hos en snoppätande drake.
Först gick tysken in och efter 5 min kom han ut och skrek:
- Aaaaj, han bet av min snopp.
Sen var det ryskens tur och efter 5 min kom han ut och skrek:
- Aaaaj, han bet av min snopp.
Sen var det kinesens tur:
Efter 5 min kom draken ut och sa:
- Aaaj min tand.
Och sen kom kinesen ut och sa:
- King kang kong, snoppen är av betong...
 
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.