Gott nytt år!

Passar på innan kvällen går igång på riktigt med att önska er ett riktigt Gott Nytt År! 

Tack 2013 för ett fint år men nu ser vi framemot vad 2014 har att erbjuda. Mycket överaskningar och möjligheter är det jag önskar mest. Vad ser DU mest framemot?

Städa, städa, städa bort allt barr!

God eftermiddag kära kamrater!
Sitter och glor på Johan Falk här hemma och har precis plockat ner julen. Tänkte att det var lika bra när vi ändå ska städa och göra fint inför morgondagen. Frågan är vad man ska ha på sig? Nyår är ju trots allt nyår och då vill man ju vara lite extra piffig jämfört med den vanliga onepiecen som jag bor i förtillfället. 
Ska iväg och handla lite också. Trängas med resten av Söderort för att få tag på lite skumpa till imorgon. 
Gaah är lite spänd faktiskt! Undra vad 2014 tänker bjuda på? 
Nyår 2011
 

Lite nytt i bloggdesignen

Eftersom jag inte varit blond på nästan evigheter tyckte jag att det var dags att ta tag och byta ut lite bilder. Borde jag egentligen ha gjort förlänge sen men nu hade jag i alla fall tid på riktigt. 
 
Förutom ny header har jag bytt ut profilbilden till vänster och även rubrikerna. Har även lyft fram kategorierna lite bättre så att ni lättare kan hitta, men det går fortfarande utmärkt att använda dropdown-menyn. Jag har dock kvar att ändra om på alla andra sidor men framsidan är färdig. Eftersom jag kommer genomgå ytterligare en förändring nästa vecka så kommer det snart att bli en header igen. 
Är det nånting ni tycker jag ska förbättra mer i designen? 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.