Keep on dreaming!

Jag har alltid varit grymt smink-intresserad. Tycker det är kul att laborera med skuggor och testa nya produkter och har alltid velat bli bättre! Redan som 17-åring tittade jag på diverse utbildningar för att faktiskt veta vad jag håller på med. Nu hm, 10 år efter brinner jag fortfarande lika mycket för det och har väl på vägen blivit lite bättre. Jag vill fortfarande ta en utbildning för att kunna ställa upp för bröllopsminkningar, balsminkningar och andra små evenemang men utbildningar är ju så dyra. Dem jag tittat på kostar mellan 20 000 - 40 000 kronor men en dag kanske jag kan vidga mina vyer! 

ELF Mineral Facial Cleanser best?

Jag har länge varit på jakt efter en "tvål" som jag kunde använda i hela ansiktet för att tvätta bort smink. Nu när jag beställde från ELF passade jag på att klicka hem deras Mineral Cleanser och den är riktigt grym. Jag har ganska torr/fett och fnasig hy men efter att jag började använda den har nästan alla fnasigheter lagt sig. 
Formulan är ett pulver som blir till en tvål med lite vatten och är relativt dryg. Dock kräver det två tvättar av ansiktet innan allt runt ögonen är borta men det går att ha öppna ögon medan du gnuggar, inget svid! 
Så överlag kan detta vara den bästa rengöringen jag testat....hitills!
 
 
 
 

Monsters INC University

Som den Disney-fantast kan man inte annat än att längta tills alla monster sätter sina näsor i tvapparaterna igen. Har sett trailern? Den verkar vara asrolig, iofs brukar PIxar-filmerna alltid bjuda på massa skratt...
Jag har väntat på denna sen typ i höstas och nu närmar det sig med stormsteg, Wuhu!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.