East Street PIercing

Ska snart iväg till East Street Piercing för att visa upp min piercing som blivit lite knasig efter att jag råkat klämma den. Antagligen ingen fara för det ser redan mycket bättre ut men måste ändå passa på att köpa mer rengöring. Men om ni funderar på att göra en piercing så rekommenderar jag denna studio varmt. Dem är noggranna, trevliga och kan stolt visa upp att dem är med i ASAP som är en ideel förening som värnar om hygienen kring piercing. Som medlem måste du följa deras regler och stadagar vilket jag tycker är A till O om jag ska välja en studio att gå till.

Rymdfrukost!

Godmorgon världen! Har hunnit få i mig lite frukost och dagens viktigaste kopp kaffe. Har ju schysstaste leggingsarna på mig idag...ett par SPACE-LEGGINGS! Jeeeej, äntligen har dem kommit! 
Ni kommer ihåg att jag skrev att jag beställt något spännande från Ebay.com? Det var dessa och dem kostade bara cirka 70 futtiga kronor. Kommer garanterat beställa fler par...
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.