Whitesnake @ Gröna Lund

Som det rockfan jag är kunde jag inte låta bli att gå och se veteranerna Whitesnake när dem lirade på Gröna Lund. 

De kan verkligen lira fortfarande och för att vara i sångarens ålder så har han verkligen rösten kvar. Men överlag så var konserten inge vidare. Folk som knuffades runt omkring en hela tiden sabbade stämningen och det var inte mycket till show. Men man har sett dem och det är coolt bara det.

 

SUPPLAJJJJJS!

 

Ett plan hade kraschat och de överlevande hade simmat iland på en öde ö. Det var några tyskar, några engelsmän och en kines.

Efter några dagar började gruppen organisera upp arbetet på ön och beslöt sig också för att alla skulle få ett eget ansvarsområde. Efter ett tag hade alla fått olika ministerposter: en blev "the minister of finance", en annan "the minister of defense" osv. De hade dock glömt bort kinesen som verkade lite deppig över detta. 
De andra märkte det och en av dom kom på en idé: "You could be the minister of supplies!". Kinesen blev kanonglad och sprang rätt ut i skogen!

Efter några timmar började de andra bli oroliga när kinesen inte kom tillbaka och de bestämde sig för att gå in i skogen och leta efter honom. Alla gick in i den mörka skogen och helt plötsligt hoppade kinesen fram och skrek: "SUPPLIES!"

 

wohoooo snart klart

Just nu kämpar jag på är ju inne på
slutspurten på hallen. Har nu målat två gånger och ger mig snart på en tredje... lets goooooo!
Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.