Smart jag är!

 
Smart jag är! Gjorde iordning en bild som skulle upp nu till lunch igår och så har jag glömt bort att lägga upp den bland mina bilder! Jaja, den får komma när jag kommer hem istället. 
Lägger upp en av de allra första bilderna som dök upp i min blogg istället. Året var 2009, jag var blond och ganska blek men på middag innan vi skulle se ståupparen Pablo Francisco.
 
 

Nickelback - Lullaby

Nickelback är ett band som levererar den ena bra låten efter den andra. Kolla in den här rörande videon och kanske fäller du en tår som jag precis gjorde. Lullaby är ju fantastisk den med.

Tillbaka i tiden - En bra dag 2011

Det var sommaren 2011 och jag hade precis blivit tillsammans med Niklas. Då bestämde vi för att åka iväg på en kryssning bara han och jag. Det var en sådan där resa som bara blev bra! Njöt ute på däck i kvällssolen, satt i pianobaren och åt en väldans massa pizzaslicar innan vi gick och la oss. Jag var då svarthårig, glad, lite lätt solbränd och njöt av livet. Har du något fint minne som är speciellt för dig?
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.