Dagens Outfit - Burning Casual

Det här hade jag på mig förra tisdagen och hann fota dessa innan jag blev sängliggandes i migrän. Så snyggt men enkelt. Blustunika och Jeans, lite eyeliner och fläta. Simple is Good!
 

Gaaaah PMS-monstrets return!

Här går man omkring och tänker att; yes, denna gång klarar jag mig från PMS-skiten. DÅ kommer den med besked. Känner mig ledsen av ingen särskild anledning, skulle kunna börja grina! Är irriterad och då väldigt lättirriterad och känner mig frustrerad! Får man ta semester från sig själv? 
 
Nej, tack för mig j*vla PMS! Jag hatar dig! 

IKEA-dag och Big Boy Burger

Godkväll! Vilken underbar fartfylld helg det blev. Igår var vi och shoppade lite och på kvällen var det 40-års fest. Vaknade rätt seg imorse men efter en dusch bar det iväg till IKEA. Vi köpte äntligen ett soffbord och nya gardiner till vardagsrummet. Blev så nöjd! Även lite annat smått och gott följde med därifrån. 
Nu har vi precis kommit hem efter att ha testat Big Boy Burger som öppnat i Haninge. Det var gott men var inte superimpad. Deras pommes frites var bara små bitar vilket var trist men min Smokey BBQ med 190gram kött var smaskig. Mätt som en jag vet inte vad är jag fortfarande!
Kommer bli en tidig kväll för är så trött! Hur har din helg varit?


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.