Hipp hurra idag är det Styxens dag!

Hur kunde jag missa att det inte är en vanlig dag idag? Idag blir min kattprins 9 år! Han börjar bli gammal men kärleken till honom är lika stor. Skicka ett hurra till honom! ♥

Ge mig mer sol och glädje!

Godmorgon kompisar!
Har redan hunnit svepa 3,5 koppar kaffe och är lika trött som vanligt. Kan man bli immun mot koffein? I sådana fall verkar jag åtminstone vara det idag. Behöver mer ledighet och mer sol och värme! Kan man göra annat än att älska sommaren? 
I söndags hade jag ljusparty hemma och innan det startade gick jag upp till centrum iklädd min nya tubtop och jag frös inte för fem öre. Så vill jag ha det jämt! 
På någotvis känner jag mig friare när det är varmt och soligt ute. Lite som Ronjas vårskrik känns det i kroppen. Kan du känna igen känslan? 
 

90-tals nostalgi - Spice Girls

Dagens 90-tals nostalgi tillägnar jag alla tjejer och killar som någongång under sin uppväxt stått utklätt eller bara shakandes till Spice Girls. Vem var du alltid i gruppen? :)


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.