New in - Bras from Bravissmo

Woho, efter en retur av min födelsedagspresent har äntligen mina nya bh:ar landat hemma hos mig. Visst är de fantastiskt fina? 

Dessa fina bh:ar kommer från bravissimo som är ett företag beläget i England. Därav blir eventuella returer lite längre och kostsammare men utbudet jämnar ut det. Färg, enfärgat och stora storlekar! Kan det bli bättre? 
Även bra kundservice och relativt snabb leverans (avståndet gör sitt). Har du inte hittat dit ännu så kika in i dag! Du får även den 10:de bh:n gratis om du är med i deras "klubb". 
 

En God morgon!

Tjoho!
Här sitter jag och startar morgonen med att förbereda kör-pärmen och äta en snajsig frukost. Idag är det fullfart som gäller och ett väldigt tight schema. Ska snart iväg till Sickla för att handla inför vår konsultträff på jobbet, efter själva träffen måste jag i ilfart till kören så blir väldigt lite tid hemma idag. Lika bra att sätta fart ordentligt nu! Vad gör du idag?

Sneak Peak från dagens inköp!

Fick återigen inte tag på de klänningar jag hittat online på hm men lite annat nytt fick följa med hem. Jag som annars alltid köper svart körde nästan all-in på mönstrat! Vad tror ni att det är?


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.