Makeup - Simple Brown

Denna dag börjar jag med att visa en enkel brunsminkning som jag bar på bröllopet förra eller förra helgen. (Minnet är bra men väldigt kort!). För att fortsätta att hålla en ganska neutral look använde jag beigerosa läppstift.
 
Produkter jag använt:
Maybelline Infallible Foundation - Vanilla
Makeupstore Micronized Loose Powder - Milk
Makeupstore Cake Eyeliner
Maxfactor False Lash Mascara
Resterande produkter från E.L.F

Just another day but not in paradise

Godmorgon,
Näää var är sommaren? Nu är jag så less på grått och regn! Vill ha sol, värme och inte behöva dra fram varmare kläder. Men SMHI påstår att värmen kommer tillbaka framemot nästa helg så jag håller mina tummar. 
Jag undrar om det är bristen på sol igen som gör mig så himla trött eller om mitt järnvärde bliviti för lågt igen, något är det ialla fall som gör mig så sjukt trött. Trots massa timmars sömn så vill jag bara fortsätta sova så fort jag vaknat på morgonen. 

Idag ska dock min rygg och nacke få sig en välbehövlig omgång hos Fonzi och sedan bär det hem för att snygga till lyan inför att mäklaren kommer imorgon. Spännande värre!
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.