En dag att städa

Hej där!
Vilken tumult dag det varit! Känner mig riktigt ledsen men hoppas att allt kommer lösa sig på vägen. Bara att hålla tummarna. 
Efter jobbet idag tog jag ialla fall tag i svinstian hemma. Dammade och dammsög, skurade golv och gjorde en snabbstädning av köket. Sedan vankades det spagetti och köttfärssås. Lyckades även få till sex matlådor så nu har vi lunch för nästan hela veckan. Inte nog med allt detta så får jag även krypa ner i en renbäddad säng. Finns det något bättre? Tycker att man sover så mycket bättre när det är rent och man själv är nyduschad. 

Imorgon är det massage-dags igen. Blev inställt förra veckan och jag kan lova att det var tur i oturen. Lyckades vurpa både i fredags och i lördags. Hur klantig får man bli egentligen? Det är nog bara jag som lyckas. Så jag är blå lite överallt på kroppen och ont på diverse ställen. Efteråt ska jag försöka finna ork att städa och rensa i badrummet. Lika bra att passa på när sinnet skriker efter renlighet!

Men nu känner jag mig lika gäspig som bilden jag lyckades fånga på Styx häromkvällen. Blev så häftig och har ingen aning varför den blev så röd men jag gillade den ialla fall. 
Ska fortsätta ladda inför säsongsstarten av Game of Thrones som är på söndag och försöka ta mig tid att göra något inlägg till imorgon. Har ju både mitt senaste dietist-besök att berätta om samt hur det var på hvc i fredags.


90´s - Los Del Rio - Macarena

Vem har inte stått och dansat den välkända Macarena-dansen? Jag är skyldig till säkert ett 100-tal genom åren och börjar lite smått automatiskt gunga så fort jag hör de första tonerna. 

Söndag är soffdag!

Jisses vilken helg det varit! Firat en kompis jag inte träffat på typ 6 år. Så himla kul! Hunnit sjunga karaoke, varit på ansiktsbehandling och ätit middag med mina föräldrar. En superhelg helt enkelt!
Idag har jag försökt ta igen mig lite och legat på soffan hela dagen. Sett film efter film men det har varit så skönt.
Nu ska jag se ytterligare en film innan det är dags att krypa ner i sängen. The Cable Guy är det som vankas.
Ha en fantastisk kväll!
 
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.