Näsoperation (igen) och nytt, nytt, nytt!

Hej vänner!
Förlåt för min frånvaro men varit för spänd inför min operation av näsan, som skedde igår, så har inte kunnat fokusera på något annat.
Allting gick bra och nu sitter jag hemma och snuvar med huvudvärk men peppar, peppar, ingen svullnad direkt ännu!  
Kommer bli lite bristfälliga bilder denna vecka men kommer iaf att visa bilder på vår "nya" tv. Blev uttagen av smartson att testa den nya Samsung Curved och idag kom de och installerade den. Hittils är jag så nöjd! Den är stor och sjukt bra bild! 

Testet går ut på att jag under cirka 3 veckor får testa och utvärdera tv:n. Det är olika delar som ska utvärderas och presentera i smartsons samsung-blogg. Jag kan inte annat än säga grymt!
Här kan ni se en video som visar vad tv:n kan:

Makeup - I still keep it simple

Försöker variera lite och pröva på nya sminkningar men det blir mest brunt. Denna gång blev det en brunsminkning i en matt ögonskugga och en ganska tjock eyeliner. På läpparna har jag enbart vanligt lypsyl. 
Har du något ballt förslag du vill att jag testar?

Dagens Outfit - The grey dress

Som vanligt ganska simpel klädsel! Grå klänning från Vero Moda matchat med ett långt kedjehalsband, boots och stora ringar i öronen. Halsbandet var ett av mina fynd från Glitters rea, jag betalade enbart 20 kronor för det. Visst är ett riktigt bra fynd bland det roligaste som finns?
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.