Konsten att låta bli - finnar!

Ja, vad ska jag säga! Jag har gjort det igen, klämt sönder halva nyllet! Varför ska det vara så svårt att låta bli? Har du också samma problem att låta bli? Man ser en prick som man bara måste ta bort och sen ser man en till och en till och det slutar med att man inte ser klok ut...
Nu får jag stå mitt kast med otäckbara prickar och känslan av ugliness x100. Självförvållat och onödigt som tusan. Det slår nämligen aldrig fel, efter sjukdom eller när jag stressat mycket så ser jag ut som en tonåring på nytt. 
Har du kanske någon mirakelkur mot dålig hy? 

Återhämtning

Tjoho!
Jag ligger just nu på soffan och återhämtar mig efter en toppen helg. Fredagen startade med firande av en kompis. Vi åkte räkbåten och svullade massor av goda räkor. Jag som nästan aldrig dansar tog mig även i kragen och dansade hela slutet av kvällen. 
Igår hade jag mini-kräftis med en kompis som slutade i matkoma! Men det hela var riktigt trevligt och vi satt och pratade till klockan ett.
Inte var helgens nöjen slut efter det! Idag har jag varit på ljusparty och beställt superfina ljusstakar.  
Som ni säkert förstår så är jag helt förtjänt av att bara ligga på soffan nu! :) 
Hur har din helg varit?


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.