Vecka 23 vs 30 - Väntan på dig

Nu när jag ser bilden från vecka 23 fram till där jag är idag så syns det verkligen tydligt att jag blivit större och att det verkligen är en bebismage man har. Och då vill jag säga att jag redan tyckte att jag var stor i vecka 23. Som ni ser så har jag fått några bristningar eller de jag hade har blivit lite längre. Har även fått 2 stycken på magen men de syns knappt. Trodde jag skulle tycka att det var grymt jobbigt om jag fick fler men faktiskt så bryr jag mig inte. Kallar dem för mina kärleksbristningar!

Från och med igår har jag nu även gått ner på halvtid. Jag är så sjukligt trött vilket påverkar både humör, koncentration och mycket mer. Mitt hb är fortfarande lågt och bidrar antagligen till tröttheten men nu får jag en chans att sova ett par timmar extra på dagarna och vila mer. På det viset får jag troligtvis upp humöret och allt det andra på samma gång. 

Vad har annars hänt med mig och pyret på senaste tiden? Jag känner massa sprattel, mest när jag går och lägger mig men även ibland på dagarna känner jag lilla knytet röra sig. Skrutten vägrar dock flytta sig från min högra sida. Antar att den hittat den perfekta positionen, som att sitta i sin favorit fåtölj! Lika slapp som sina föräldrar antagligen!

Nu ska vi fika här hemma och se en film innan det är dags för sängen...

Så lite tid

Hej vänner igen,
Min bloggtystnad har berott på att det är så mycket som hänt Senaste tiden. Och den här tröttheten! 
Går man och lägger sig klockan åtta på kvällarna hinner man inte så mycket annat. Imorgon ska jag berätta om lite som skett som nog kommer förändra tiden framöver. 
Ville mest säga hej...så...Hej!
Här har ni dagens 10 åring. Mina fina fina Styxens!  ❤

Barnvagnsklippet!

Här kommer så den första bilden på vår nya fina barnvagn. Det blev en Bugaboo Buffalo med Khaki-grön sufflett. I samma pris, via ett superklipp från appen Klipster och butiken Babytown, fick vi även Babyskyddet Besafe izi-go, en blöjhink från Korbell och en skötväska från Skip hop. Allt detta för "ynka" priset av 12 000 kronor! 
Vi kunde inte vara nöjdare! 
Till vagnen skaffade vi även adapter så att man kan fästa babyskyddet direkt i underredet. Love alla smarta lösningar! 
Just nu har Babytown återigen ett erbjudande på Klipster så ladda ner appen och ta del av erbjudandet du med.  


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.