TBM = Throwback Monday

Idag hände så mycket och därav avslutar jag kvällen med en throwback från oktober förra året. Jag är troligtvis alldeles nygravid på bilden och det är där denna kväll börjar. Alltså jag är INTE gravid igen! Men idag börjar allvaret för mig att nå tillbaka till denna storlek. 
Jag har under hela augusti månad unnat mig en massa godis och snabbmat då även min sambo varit hemma och vi satsade på att få lite semesterkilon (skämtosido). Men nu är det slut! Nicke gick tillbaka till jobbet och jag slutar med godis, kakor, bullar och Bigpack-glass. Mina fina måltismått ska nyttjas och jag ska även ut och gå ungefär en timme varje dag. Promenader kommer ju både göra mig och Jennifer gott så det är en win win på det. 
Jag har absolut ingen brådska att nå min startvikt igen utan det får ta den tid det tar det är bara skönt att vara lite motiverad igen. 

Hur är statusen då?
Vikt innan graviditet: 66kg
Vikt slutet av graviditet: 88kg
Vikt nu: 73kg
Vikt att tappa: 7kg (minst, gammal målvikt så blir det 13kg att tappa)

Tydligen en tröttsam dag

Såhär trött blir man tydligen att hänga med mamma en hel dag. Åka buss, laga mat och se på tv och även umgås och vara social. Klart man får ta en powernap innan pappa kommer hem då! 

Lunchdejt i Norsborg

Idag är vi tjejer på väg till Ida i norsborg för att sällskapa och äta lite lunch. Var lite nervös eftersom det är vår första busstur men hittills går det som smort (peppar, peppar). Sitter dock på handikapp men sådana missar man kan få göra första gången! 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.