Julsminkning

På julafton gjorde jag en guldig sminkning med röda läppar. Hade lösögonfransar i ytterkant och med en markerad fransrad, de nedre fransarna målade jag enbart med mascara. Testade även Make Up Forever HD foundation och nu är jag fast. Älskar den! 
Fransarna hade kunnar vara snyggare men på det stora hela så kändes en ögonsminkning i guld helt rätt. Inte alls för mycket som andra färger kan göra.
Vad tycker du? 

Året lider mot sitt slut

Vad har varit det bästa minnet för i år?
Utan tvekan när min dotter föddes. Det var det häftigaste och största glädjen jag absolut känt. Tänk att en sådan liten människa kan ge så mycket, glädje, oro och så mycket kärlek! 
Vad har varit tråkigast?
Att inte varit på en enda karaoke. Det är något som ger mig otroligt mycket och känns därför trist att jag inte kunnat ta mig iväg, varken innan eller efter att Jennifer föddes.
 
Vad har du lärt dig?
Att det är okej att inte ha ett superrent hem bara för att man går hemma. Att ta hand om ett litet barn tar mer tid än vad jag först trodde. Inser lite bättre vart mina begränsningar går.
 
Vad har varit det roligaste för i år?
Att bli mamma. Det är så mycket glädje men samtidigt var framför allt starten väldigt tuff. Nu skänker ett av hennes leenden så mycket glädje. Hon är min sol i det mörka! 
Det roligaste var när hon började skratta, utan tvekan!
 
Vad har gjort dig glad för i år?
Att jag och Ida har hittat tillbaka till varandra. Hon är en riktig energi-givare och laddar lätt mina batterier. Även att jag kommit vissa i familjen ännu närmare och låtit andra få dala ur mitt liv. 
Jennifer med sina gudföräldrar
Hur ser nästa år ut? 
Det finns två alternativ, det ena innebär att jag blir hemma fram till hösten 2016, skulle absolut inte klaga. Då blir året fyllt av parklek, bus och förhoppningsvis kompisdejter. 
Alternativ 2 så börjar jag jobba igen i mars, vilket känns helt okej då det är kul att Nicke vill vara hemma med sin dotter men även trist då jag njuter av hennes sällskap. 
Hursomhelst så ska vi utomlands till sommaren, förhoppningsvis upp till min morfar något och sedan lite mer som inte är spikat till 100 procent ännu.
Jag hoppas även att jag och Nicke får lite egentid där vi kan "dejta" lite igen. Få tid att värna om varandra.  
Vad är du mest tacksam över i år?
Så glad över de vänner och familj jag har så nära. Ni som orkar stå vid min sida när jag inte känner mig så stark. Framför allt tacksam över Niklas som orkar stå kvar vid min sida när jag är nere. Att vi kan se varandras svagheter och styrkor och att vi pratar med varandra innan problemen blir stora (något han lärt mig).
 
Sammanfatta året med ett ord?
Känslofyllt
Vad har varit mest utmanande?
Att acceptera det man inte hinner med. Inse att man har begränsningar och inte kan sätta upp hur mycket som helst på "att göra-listan". Få pausa saker och att det är okej! 
 
Något nytt du testat i år?
Föda barn. Höhö hö!
 

I skärholmen med favvo tjejen

Idag är jag och min favorit tjej i skärholmen medan sambon är på bio. Vi har köpt en parfym och lite kläder till Jennifer. 
Nu har vi precis satt oss ner för en fika. ♡


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.