Smile it´s Friday!

Tjoho kamrater,
Det är fredag igen och jag är helt redo att gå på helg. För engångsskull så har vi nästan inget planerat vilket ska bli himla skönt! Imorgon ska jag och mamma iofs iväg till Länna och kika runt lite men annars ingenting.
I eftermiddag ska jag hämta ytterligare en babybox, denna gång från apotek hjärtat. Ska visa er vad jag hittils lyckats få ihop. Perfekt med lite gratissaker när det ändå kostar en hel del att skaffa barn och som man säger gratis är gott!
Vad ska ni göra idag? 
 
 

Inköp till Bebis - neutralt


1. Skötbord 699:- från Babyproffsen 2. Babymobil 49:- från IKEA 3. Skötbädd 329:- från lekmer 4. Dinglis 149:- finns bland annat på Apotek Hjärtat 5. Spjälsäng 799:- från IKEA 6. Musikmobil 379:- från Jollyroom 7. Bäddset 419:- från lekmer

Eftersom vi inte tagit reda på vilket kön vår lilla kamrat där inne har så har jag tittat mycket på neutralare färger. Hela tiden återkommer jag till dessa stjärnor som jag tycker är väldigt fina. Jag skulle nog kunna sitta i dagar och kika på bebissaker men någonstans måste man hejda sig. 
Här är det senaste jag valt ut till den lille för någonstans måste man ju ändå börja. 

Dagens look - Purple Preggo

Det här med kläder under graviditeten är ett annat kapitel. Blir mest leggings och de få linnen och tröjor som jag fortfarande kommer i. Har ingen lust att köpa massa tjockare toppar när våren och sommaren snart är här. Vissa av linnena sjunger dock på sista refrängen och variationen blir lika med noll för tillfället. 
Jag har ialla fall införskaffat mig 3 par av dessa leggings från hm men överdelar måste jag nog spendera ett par kronor på snart. 
Magen går åtminstone inte att dölja längre... ♥


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.