Klipp från det gamla arkivet - karaoke

Jag har så länge jag kan minnas alltid älskat musik och sång. När jag äntligen nådde den stora åldern 18 var det dags att testa på karaoke. Jag fastnade direkt! Det spelar ingen roll om man inte gör det perfekt eller inte har någon takt, det roliga är bara att få sjunga sina favoritlåtar och umgås.

Åren 2008 - 2009 besökte jag Gröne jägaren på söder varje vecka, flera gånger faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Jag träffade fantastiska människor som jag fortfarande har kontakt med och fick lära mig mycket om karaokevärlden. Ja, det är faktiskt en alldeles egen liten värld! 
Den stora grejen i karaokevärlden var karaoketv.se där man kunde se bilder från olika karaokeställen och även filmklipp samt konversera med andra karaoke-junkies. Idag känns den sidan mer som ett minne blott men det händer att jag loggar in bara för att.
Filmklippen ligger kvar på youtube och jag hittade ett jag tänkte bjuda på idag (så var snälla!!! ;))  
För att se mina två stora prestationer i klippet dra fram till: 4.59 och sedan 9.16
 
 

Vad blir det till middag?

Det här med middagar tycker jag alltid är lika svårt. Jag tycker inte om att stå för länge i köket på vardagarna och tycker om mat som går fort att göra. En ständig favorit är mat som tillagas i ugnen eftersom det sköter sig själv. Just idag har vi det extremt urplockat hemma och mina idéer är helt slut. Det är viktigt att maten även funkar som matlådor också! 
Har du några idéer på mat som är snabb att göra? Langa recept i massor så skulle jag bli superglad!
Här är en bild på en av de ständiga favoriterna och vad som bjöds på i förra veckan...Lasagne!
 

Swatches av NYX paletter - Adorable och Sex Bomb

Det är inte bara jag som blivit förtjust i NYX nya paletter och efter önskemål att få se pigmenteringen bättre kommer här swatches av båda paletterna. 

Jag har aldrig fotat swatches förut och tyckte det var lite klurigt. Vissa av färgerna blev lite missvisande då de faktiskt syns riktigt bra men kameran vägrade fånga dem ordentligt. Någon som har något tips? 
På bilderna har jag bara strukit på färgerna på underarmen utan någon primer inunder, men primer blir de naturligtvis mycket starkare.
Här är färgerna från Adorable. Färg nr.3 från vänster verkligen smälte in i min egna hudton, en riktigt bra färg att highlighta med. Är ruskigt sugen att testa den rosa färgen, kanske mest för att jag nästan aldrig lekt med såpass pastelliga färger.
Sex bomb är en partypalett alla gånger! Återigen i stötte jag på samma problem med en utav färgerna, den försvann på armen, men den fungerar perfekt för att sudda ut hårda kanter och skapa mjuka övergångar med. Som man kan se på bilden högst upp så är färg nr.3 i Adorable och färg nr.4 i Sex bomb nästan identiska, skillnaden är att den är glittrig i Adorable. 


Jag hoppas ni tyckte om detta inlägg! Om ni undrar över mer saker så tveka aldrig att fråga! Jag svarar på allt (behöver inte gälla smink utan vad som helst).
Är det något annat ni saknar i bloggen så kom gärna med förslag!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.