Midsommar-lunchen

Äntligen dags för sista throwbacken för dagen; den obligatoriska Midsommar-lunchen hos mina föräldrar. 
Efter morgonens pannkaksfrukost gjorde vi oss iordning och tog sedan bilen ner till mina föräldrar. Där bjöds det på härlig sill-lunch med helt fantastisk färsk potatis. Den var verkligen så galet god! 

Lunchen avslutades med jordgubbar och vaniljglass och vi rullade därefter hem till soffan och däckade.
 

Grötlunch

Blev lite sen lunch idag men det gör inget för tusan vad gott det var! 
Min pappa kom upp och vi meckade lite med en spishylla som han håller på att göra till oss. Nu saknas lite målning bara och sen kan man sätta upp själva hängaren. 
Efter att han gått gjorde jag iordning mannagrynsgröt med hemlagad jordgubbssylt (mina föräldrar som gjort. Bortskämd javisst!) och till det tryckte jag även i mig två stycken skinkmackor. 
Lustiga är att jag fortfarande är lite småhungrig men någon måtta på portionerna får det faktiskt vara! 

Midsommar-outfiten 2015

 Som jag skrev tidigare så kör vi lite throwback idag och nu har vi kommit till midsommar-klädseln. 
Jag bar en långkjol från hm MAMA och en mönstrad överdel från NewYorker som faktiskt tillhör min vanliga garderob. 
På huvudet använde jag ett tvådelat hårband från Glitter och passade även på att slänga på lite mer smink än vad jag haft senaste tiden. Blev en rätt neutral sminkning i alla fall i bruna toner. 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.