Dagar som kunde börja bättre

Vaknade halv fyra imorse av att mina härliga kramper på högersida i ryggen var tillbaka. Vred och vände på mig men inget hjälpte så tills slut gick jag upp tog två alvedon och värmde på min vetekudde. När tabletterna kickat in någorlunda kunde jag somna om men känner att det tog ut sin rätt på sömnen ialla fall. 
Har nog inte heller riktigt vant mig vid sommartiden ännu så känns skönt att vi har en kort vecka framför oss och sedan blir det långledigt.
Just nu har jag smärtan och kramperna under kontroll men de ligger där bak och pyr men hoppas jag kan hålla de tillbaka resterande dagen. 
Tyvärr blir allt påverkat när det kickar in... Har du några bra tips på muskellindring?
Bildens källa
 

Kär i Bananasplit?!

Hejsan hoppsan,
Vilken helg jag haft. I fredags var vi ute på Djinghis Khan på Sveavägen och firade en vän som "fyllde år". Jag och sambon valde 3-rätters och till avslut blev det då en Bananasplit. Mums!

Lördags förmiddagen spenderade jag i Curves Globens lokaler där de hade en må-bra-dag! Jag var där som bh-utställare för mitt företag Stellasina. Fick svara på en del frågor och väckte förståelsen för hur viktigt det är att ha en ordentlig bh i rätt storlek på sig. Efteråt tog jag en snabbtur uppe i högdalen och hämtade ut min Glossybox. Sedan satt jag i soffan hela dagen och tittade på The Vampire Diaries, så nu är jag i kapp och väntar på fortsättningen. Skickade iväg en beställning till sambon också på ingredienser till bananasplit...Munchies oh yeah!

Igår var nog ialla fall dagen som det hände mest på. Vi tömde det sista ur Nickes lägenhet och lämnade in nycklarna, åkte iväg till svärmor och tog en kaffe och pratade om London. Efter det åkte vi till IKEA och köpte en hylla till klädkammaren samt lite andra småsaker, stannade på donken och åt lunch därefter hem och bar upp grejerna. Blev upphämtade av pappa och åkte till älvsjö för att köpa ett skötbord som mamma hittat på blocket. Väl hemma byggde vi ihop hyllan och jag sprang omkring som en yrhöna och pysslade. Till slut skrek verkligen kroppen "SÄTT DIG NER!" och jag var tvungen att lyssna. 
Vi dukade upp glass, grädde, bananer och chokladsås och slog oss ner för att se de första avsnitten av Vikings. Efter 2 och en halv-tallrik Bananasplit såg jag ut som att jag väntade trillingar (enligt Nicke)!
Om jag är mättad på bananasplit? NEVER! 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.