Morsdags-box från Glossybox

Jag och Glossybox passar på att önska alla fantastiska mammor därute en fin dag och den största hälsningen får självklart min egna mamma. 

Glossybox Limited Box kunde jag inte låta bli att unna mig själv (jag är ju snart en mamma själv). Boxen var så vackert utsmyckad med rosor och innehållet var toppen.
I boxen fick jag en Bronzer i en alldeles lagom brun nyans och en helt fantastisk concealer pensel. I flaskorna gömdes det ett hårserum för frissigt hår, makeup-remover och en ansiktsmist som är en perfekt snabb återfuktning. 
Det enda som fick riktigt dåligt betyg av mig var nagellacket i färgen Buttercup. Kan dock bli fint när man hunnit på lite mer färg på kroppen.
 

Present - Disney Infinity

Igår firade jag och min sambo lite försenat 4 års-firande. Vi gick "som vanligt" och åt middag på chendo och sedan när vi landade hemma fick jag Disney Infinity i present. 
Har länge varit sugen att testa det och äntligen får jag göra det. Jag fick Avengers-paketet så nu ska jag ge mig ut på jakt och stoppa Lokes framfart...

Testar Maybeauty masken

Snygg jag är denna morgon med den svarta masken från Maybeauty. Se vad jag tycker om resultatet sen...


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.