Operation näsa imorgon

Sitter här nyduschad och funderar på att krypa i säng så fort mitt senaste avsnitt av The Originals är slut. 
Idag fick jag sätta på elementet i vardagsrummet och be sambon ta fram min onepiece. Hade en bak kallare än is! Burr!
Nu är jag däremot varm och hoppas på att jag inte redan imorgon tycker det är för varmt igen.

Ja, imorgon ja, då ska jag operera mina näsmusslor för andra gången. Min vänstra näsborre är nästan helt täppt igen så hoppas på att detta funkar. Blir sedan spännande att ta hand om ett barn som har armarna överallt. Vill ju inte gärna få blodbad här hemma.
Får se hur mycket jag orkar uppdatera då man kan få huvudvärk efteråt. 
Så länge får ni en bild på Jennifer en månad gammal. Blir alltid full av skratt när jag ser den! 
P.S. Klänningen är min gamla alltså cirkus 30 år! 

Fram med nästa storlek

Idag har vi varit iväg till BVC på 5-månaders kontroll och vaccination. Allting gick jättebra även om hon blev ledsen av sprutorna. Nu håller jag tummarna för att hon inte ska få några biverkningar!
Nu är hon nästan 65 cm och 7 kg så det var tur att jag tog fram lådan med storlek 68 igår. Har tyckt att 62 börjar bli lite kort men än så länge funkar det en liten stund till. Passade på att fota massa kläder ni inte sett precis som jag lovat. 

Apropå kontrollen så pratade vi även mat. Nu ska stora tjejen äta två mål om dagen. Ett mål mat och en gröt till kvällen. Hoppas på att hon kanske kommer börja sova lite längre perioder i och med detta. 
Så nu när hon inte tycker att Snurre Sprätt är roligt längre så ska vi gå och äta lite potatis och Broccoli. Har även fått tag på en mjölkfri-gröt från Nestlé, Sinlac, den är dessutom glutenfri också. Hittade den på Coop.
 

Glad första Advent

Glad första advent önskar vi dig! 
Nu ska vi iväg på middag. ♥


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.