Soffmys i onepiece

 
Igår passade vi på att mysa i soffan! Vi såg på tv och läste pekbok. Lilla Fröken var iklädd sin fina onepiece med barbapapa på som hon fått i present, perfekt för mysiga dagar. 
Men jag tror att hon tyckte att jag var lite jobbig som skulle fota henne så denna lilla apa hamnade också på bild. *fniss*
 

Godmorgon Fredag

Idag startades dagen med gråt igen. Har varit lite varannan dags-humör och igår hade jag en glad tjej hemma så gott som hela dagen. I förrgår däremot var det hemskt! Jag fick inte ens lämna rummet för en kort stund och idag verkar det inte bli så mycket bättre, fast inte lika illa dock. Sådana dagar orkar jag inte tänka på mig själv för fem öre så bilden är från en annan dag tidigare i veckan. Kanske borde man för man känner sig ju onekligen fräschare?
Men men, det är fredag idag! Inga direkta planer utan ska nog fortsätta röja upp här hemma och kanske gå och handla något gott till middag eller bara något mys till kvällen. Tänkte tända ljus och ha lite höstmys och kombinera med lite nagelvård tror jag.
Vad har du för planer denna fredag?

Glossybox - The Man Box


Något försenat men här kommer i alla fall några kommentarer om The Man Box som sambon fick hem för ett par veckor sedan. 
Lådan var supersnygg och blev snabbt förvaring vid sambon datorbord. Boxen var specialdesignad av Daniel Paris för ett kärleksfullt internet.
Helt ärligt trodde jag inte sambon skulle använda något ur boxen men tji fick jag, han använder ALLT lite då och då! 
Boxen innehöll:
Ansiktsvatten från NaoBay
Anti-Age kräm från Yves Rocher
Hårvax från Maria Nila
Tandkräm från Oral-B
Läppbalsam från Naked Lips (som jag hoppades på att jag själv skulle få lägga vantarna på)
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.