Fixa i röran!

Igår var jag iväg till Skärholmen för att se om det ska bli en ny operation av min vänstra näsborre. Min pappa skjutsade dit oss och under tiden jag var hos läkaren gick han omkring med Jennifer.
Min doktor blev riktigt konfunderad över varför min näsa inte funkar. Allt ser bra ut men den funkar inte! Men näsmusslorna är fortfarande stora så den 1 december ska jag dit och bränna dem igen.
 
Idag ska kanske min pappa komma hit och hjälpa mig sätta upp en hylla och fästa Styx klösbräda i väggen så att den inte går av på mitten. Ska bli skönt att få undan röran som blivit hemma den senaste tiden. Har ju bland annat skaffat mig min alldeles egna datorhörna. Så nu slipper jag sitta ruskigt dåligt i soffan och hålla på med datorn. Ska visa er sedan hur det blev när hyllor och allt är uppe. 
Det kanske inte är det snyggaste att ha två datorbord i vardagsrummet men bor man trångt så gör man det bästa av situationen. 
 
Nu ska jag däremot se några avsnitt av How I met your mother innan det är dags att leta på sig dagens ansikte.
 
 

Öppnar min Glossybox - Spoiler Alert

En av mina första videos. Passar på att öppna min Glossybox som jag hämtade ut idag. Lite som julafton som jag alltid säger. 
Om ni gillar det så lämna en kommentar vettja! 

Framsteg och bakslag

Ny vecka och nya tag är det väl man säger?
Jag skrev ju i början av augusti att det var nya tag som gällde för att komma i form. Kan säga att det inte riktigt gott som planerat. Blir tokig på mig men skyller lite på att vi inte hunnit handla mat så ätit ute mycket och dessutom har jag ju inte kunnat röra mig. 
Men nu så känner jag mig lite mer motiverad igen. Inte mycket men mår seriöst dåligt av att se mig själv i spegeln! Spelar ingen roll att man inte behöver stressa, att man varit gravid i 9 månader och allt det där. JAG vill ner till "min" kropp igen. 
Känns lite som att jag tappat mig själv och måste hitta tillbaka. 
Men Jennifer som blir 3 månader på torsdag gör fina framsteg. Nu har hon börjat göra små försök att greppa saker men det är bara kul med sånt som hänger. Sitta "själv" är annars storfavoriten. Värst är det att öva på att lyfta huvudet i magläge. Det går men inte så mycket eller länge som det kanske borde men det komemr det med! 
En riktig liten Toker! ♥


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.