En tuff dag

Precis som vädret varit ute idag har det speglat mitt humör. Grått, grått, grått.
Var hos optikern och kollade ögonen eftersom jag tänkt prova dygnet runt linser. Har hört både bra och dåligt så tänkte att det kan vara värt att prova. Ska tillbaka om några dagar när de fått hem dem och hoppas att det ska fungera. 
Efteråt åkte vi och besiktiga bilen. Var helt säker på att vi skulle få körförbud så tänk min förvåning när den gick igenom utan anmärkning! 
Det firades med en pizza. Mitt humör krävde något slafsigt. Lite godis (för tredje dagen) hade inte varit fel heller...Ska nog försöka övertala mannen att vi tar en tur till godisbolaget imorgon.
Fast nu väntar sängen och sova bort detta gråa väder och humör...

Gårdagen hos Jinx Tattoo

Vid 18-tiden igår åkte jag, Jennifer och min pappa till Jinx Tattoo i blåsut för att jag och mamma skulle göra vår tatuering. Mamma var redan där för att göra sin större tatuering. 
Innan det var dags för min tur så läste vi bok, åt banan och busade massor. Vid sju började dock hennes energi ta slut så vi andra fick lägga på vårt allra löjligaste humör för att roa henne. Men det gick jättebra! 
Sebastian var tålmodig och tyckte förhoppningsvis att det var kul med cirkusen vi bjöd på. Det här med att skämma ut sig finns liksom inte längre.
Motivet är från släkten Stor-Hinrik som både jag och mamma härstammar från. Vår familjelogga kan man säga. Om du skulle vara intresserad att veta mer om just Stor-Hinrik så kan du läsa mer här!

GoT och Godis

Igår var det en efterlängtad kväll. Under dagen hann jag precis se min recap av Game of Thrones säsong 5 sedan gick jag ner till min pappa som skulle sitta barnvakt en stund. När jag kom tillbaka efter min kurs så tog jag och mamma en promenad upp till Högdalens centrum. Skulle köpa hem lite nödvändigt och blev dessutom en godispåse kvällen till ära. 
Efter jag lagt Jennifer bänkade vi oss med godisskålen och lät introt fylla vårt bröst. 
Cirka 45 min senare kom eftertexten. VA?! Redan slut! Jag vill ju se mera...


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.