Ger serie en chans - UPDATE

Kikar in en snabbis medan förtexten av serien "The night of" rullar på. Blir första avsnittet så får se om det är något att se. Jag hoppas på en riktigt spännande serie. Har du sett den eller har du förslag på spännande serier?


UPDATE: Nej, hörrni, denna serie var inget för mig. Var för lite som hände och för mycket dialog och mörka scener. Snabbt plockade jag upp telefonen och öppnade ebay-appen. Det är ett dåligt betyg för mig! Så ingen fortsättning där inte...
 

Prinsessan 👑

Vilken fin liten prinsessa vi hade i söndags. Synd bara att man absolut inte får sätta spännen eller liknande i håret, de åker ut lika fort.
Klänningen köpte hennes farmor på Primark i Spanien. 

Kalas x2

Vilken riktig kalashelg det varit!
Igår åkte jag och Nicke till Tessie och JP för att fira deras gemensamma dag. Tessie fyller nämligen 30 imorgon, exakt samma dag som hennes karl fyller 29 och exakt samma som min karl som också fyller 29. Det är bara jag som satsade på att vara äldst (och visast som Tessie sa så snällt).
Det var kul att äntligen få se deras fina radhus och hur planeringen av deras första babyrum går.
Som det ultimata värdparet hade de gjort jättefina smörgåstårtor, lite småtugg samt små shots med efterätt i. Vi hann dock bara äta av smörgåstårtan innan det var dags för oss att bege sig hemåt igen. Så klantigt av mig så lyckades jag inte knäppa en endaste bild! Får passa på när vi ses igen, måste dit och lämna Tessies present eftersom det självklart var den beställningen som inte hann komma.
Vill ni se bilder från dagen kan ni kika in i hennes blogg!

Tessies blogg

Idag var det så dags för nästa kalasfika. Det var ett väldigt försenat kalas för min bror samt äldsta brorson. Innan vi åkte tog jag en snabb selfie i köket. Hade på mig min nya klänning från hm. Älskar snörningen i halsen!
Jennifer hade en übersöt klänning från Primark men den visar jag i nästa inlägg.
Efter kaffe och kakor åkte vi hemåt för att laga mat och slöa resten av kvällen. Jennifer somnade redan klockan 18 men har vaknat flera gånger och varit ledsen. Själv avslutade jag kvällen med att trycka en chipspåse till två avsnitt Bones.

Imorgon väntar nya tag! Ska in till stan på ett lite småhemligt möte och sedan hem och göra massa ris och kyckling som jag ska leva på i minst två veckor. Kommer bli ett par tuffa dagar framöver men nu ska sommarfluffet bort!Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.