Slitna familjen

När man är sjuk behöver man närhet och vad kan vara bättre än att sova på mamma? 

Precis som vanligt när lillskrutt blir krasslig så har hon svårt att sova själv. Så vi sitter i soffan en stund tills min familj är slut (fjärde HP filmen) och sedan kryper vi i säng. 
Här ser ni min röda fina näsa också! Får se hur det går att dölja imorgon när jag både ska iväg och jobba och klippa mig. 
Fick ett tips om örngott som jag garanterat ska testa till nästa förkylning.


Årets bästa och sämsta

Årets segaste 
Min industrial piercing som aldrig verkar vilja läka klart. Nu har snart sista bumpen försvunnit och jag är mer än redo att åka och sätta dig själva staven.
 
Årets misslyckande
30-årsfesten! Helt ärligt så kommer jag aldrig anordna ett större firande igen. Besvikelsen var för stor och jobbet för mycket.
Årets härligaste
Att få fly Sverige och njuta av känslan av frihet i Spanien. Inga måsten bara semester!
 
Årets största
Jennifer första steg! Oslagbart!
 
Årets tripp
När vi åkte till min morfar och hälsade på tillsammans med min kusin Emma. 
Årets sorgligaste
Alla dödsfall i släkten
 
Årets yeah
Blev av med jobbet men tackvare superkontakt fick jag ny-tjänst på typ en gång. Ingen heltid men ett jobb! 
 
Årets blä
Finna motivationen att börja röra på sig mer och äta mindre. Lyckades lägga på mig några extra kilon under sommaren som envist är kvar som en vagel i ögat.
 

Nästa års motto
Sköt dig själv och skit i andra! 
Sluta upp att lägga tid på andra som tydligen inte vill ha den. Fokusera på det viktiga och strunta i att ge massa tjänster som man inte får tillbaka på. 

Förkylningen från hell

Hej kompisar!
Lite sådär lagom till slutet av året så har jag legat hemma i världens förkylning. Det började med halsont i förra veckan och i måndags bröt resten ut, snuva, hosta och feber. Jippie! Var kommer allt snor ifrån? Bara igår snöt jag mig igenom 2 toarullar vilket resulterat i brännsår över snoken och "kinderna". Tur att man har fetsalva hemma så att jag kunde smörja in mig till natten. 
De senaste dagarna har jag alltså legat på soffan och efter att Jennifer somnat har jag "sett" Harry Potter. Första filmen kan jag inte påstå att jag hann se särskilt mycket av, somnade innan de ens hann ut i förbjudna skogen. Men igår orkade jag se hela del tre. Fem filmer kvar! 
Måste även få rekommendera en youtube-kanal som jag helt fastnat för Super Carlin Brothers. De, som de själv beskriver, överanalyserar händelser i filmer såsom pixar, harry potter osv och kommer med funderingar hur det egentligen står till. Kika in! 
Så status för dagen! 
Vi gick upp kvart över sju och redan när jag slog upp ögonen kände jag att det var lättare att andas genom näsan. Jennifer satte sig och åt lite frukost och jag kokade en kopp kaffe (tyvärr fortfarande helt smaklös). Snytit mig en sisådär 10 gånger men det är inte alls lika illa. Score, vänder det nu!? MEN gissa vem som börjat bli förkyld nu då? Jennifer... Håller alla mina tummar och tår att hon inte ska bli lika illa däran som jag. 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.