Ny organizer och städning av sminkbord

I veckan fick jag hem en ny organizer till mitt smink. Jag hade beställt den från Wish men har sett att även cocopanda har samma organizer till ungefär samma pris. 

När jag ändå skulle fylla på stället passade jag på att städa sminkbordet. 
Som ni ser så behövdes det...
Mer organiserat än såhär kan det ju knappast bli. Jag är så pass nöjd att jag nog ska beställa hem några till.
Slutresultatet! 
 
 
 

Acceptera sig själv

Det finns lite extra och vissa saker saknas på kroppen. Kampen att acceptera sig själv är jag inte ensam om att kämpa för. Du behöver inte ha varit gravid för att kämpa mot dagens normer. Jag har alltid haft svårt att acceptera att jag inte är lika modellsmal som många andra. Att jag alltid haft lite putmage. Nu har jag mer putmage som dessutom är ännu svårare att tighta till men vissa dagar accepterar jag att det är så jag ser ut. Jag får lite backfat men egentligen vem bryr sig? Jag och? Min rumpa är plattare och jag har ingen aning om den någonsin kommer vilja fylla ut sig igen. 
Idag är ialla fall en sådan dag när jag accepterar mig själv för hur jag ser ut nu. Jag är ingen modell, kommer aldrig bli en, men jag är jag och det får duga! ♥

Våren?

Wow, har ni sett vilket fantastiskt vårväder det är ute idag? Har lust att suga i mig alla känslor jag känner när jag tittar ut och låta dem fortsätta bo inne i min kropp. Våren gör mig glad!
Så vad ska vi göra idag då? Snart är det dags att ta en förmiddagslur och sedan bär det upp till centrum för att återigen byta ett par byxor. Jag är nog världssämst på att köpa rätt storlek för tillfället. Efter det blir det bara hem och fortsätta tvätta och så vidare. Hinner aldrig ikapp men det visar ju egentligen på att jag prioriterar rätt, tror jag?! 
Ja, jag kanske ska nämna hur tösen mår av tandsprickning idag också. För tillfället är hon en glad tjej som trivs på golvet med sina leksaker. Bara hoppas att det håller i sig. Gör ju ont i hjärtat när sin lilla har ont och man inte kan göra så mycket eller förklara vad som händer. 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.