Varför nu?

Ja, varför är det alltid så att man ska bli sjuk när det är som allra olägligast? I söndags bröt världens förkylning ut och sen har det bara gått utför till idag då det kanske redan börjat vända. Hoppas! Har massa grejer inför dopet att göra så att vara sjuk hinner jag inte. 
Men faktiskt måste jag säga att jag är i fas. Idag gjorde jag sista satsen av ena tårtfyllningen, imorgon ska det bakas två bottnar (ev. torsdag) och sedan ska det göras fluff till en förbannelse. På fredag kommer min kusin, aka gudmor till Jennifer, upp från Nyköping för att hjälpa till att göra klart tårtorna. Jag förutsätter att det kommer ta hela dagen så blir vi bara förvånade om det går mycket snabbare.
Men nu är det fortsatt kurering som gäller...
 

Lugnet före stormen

Hej och förlåt för min frånvaro! 
Det är mycket planering som sker här hemma nu för det stundande dopet och jag börjar känna mig en aningen nervös för att allt ska kommas ihåg. Dock känner jag att jag planerat det så bra jag bara kan. Verkar som jag dragit på mig en förkylning också så veckan ska vitamin-bombas för att kanske mota bort det så snabbt det går! 
Men idag är det söndag och jag ser framemot en dag utan någon stress. Klockan 12 ska vi iväg på första babysimmet. Hoppas att Jennifer tycker om det! 
Efter det funderade jag på att ta en promenad till mina föräldrar men får faktiskt se hur jag mår. Kanske ska passa på att vila, vila, vila! Är ju ofta brist på sömn i mitt fall som bjuder in förkylningar. 
Nu måste jag iaf börja packa väskan och söva barnet en stund! 

Kvällslycka

Ligger i sängen och bara njuter. Vi kan äntligen ha tv:n på igen. Innan vaknade Jennifer av den men igår testade vi på nytt och inget som störde. Jag tycker att det är så härligt att ligga och slöglo på något innan man somnar och framför allt nu när My 600lb life är tillbaka på TLC. 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.