En tripp till Hammerdal

Hej vänner!
Just nu befinner sig familjen i Hammerdal hos min morfar. Vi försöker ta det lugnt och ladda batterierna förutom när det är match på tv. Snacka om gastkramande match igår!
Idag ska vi iväg till Strömsund. Få se om man hittar något fynd.

Presenter

Kan ni förstå att Jennifer fyller 1 år nästa fredag? Hur fort har inte det här första året gått egentligen? Nästan skrämmande. Efter att gjort om hela Jennifers present då den första försvann så är den äntligen beställd. Hon ska få en pekbok med bilder på sin familj i. Den beställde jag via fotoklok.se. Väldigt enkelt att göra men sparfunktionen är inte riktigt som den ska så kolla att det verkligen sparats innan ni stänger er ruta. 
Inte bara Jennifer ska få present! Jag har köpt present till mig själv också. Som ni kanske vet är jag helt såld på Disney Infinity, ett stort plus enligt mig är just att man kan samla gubbar och så. Men mycket har hunnit utgå så idag la jag beställning via ebay på ett Toy Story-playset med Woody och Jessie för 200 kronor. Det blir en utgåva från England så jag håller tummarna att det fungerar med mitt spel. Nu saknar jag bara 6 playset och en himla massa figurer, men det gör inget då det är kul att söka efter bara erbjudanden med mera.
 
Nu ska jag göra mig klar för massage och sedan ska håret bli fint igen. Denna gång ska jag klippa mig också men lär inte bli något drastiskt. Taggigt uppklippt var tanken iaf!

Känslan...

Ja, den där känslan när bara att ta sig ut känns som ett megastort projekt. Den känslan är här nu men det är tid för dig att gå!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.