V som i våfflor och vardag

Från två tuffa dagar med kräkningar och kinkig liten tös så börjar vi se ljuset igen. Idag har både jag och Jennifer sovit bort halva dagen men det har varit så värt det. Dessutom har hon ätit gröt som fått stanna i magen, all annan mat ratar hon. 
Ser framemot att komma tillbaka till vanliga vardagar och för att "fira" våra sista dagar tillsammans hemma (Nicke är ju hemma även denna vecka) ska vi lyxa till det med våfflor till middag. Det blir tredje gången för i år, första gången var den 25:e då det var våffel-dagen och sedan åt vi det till frunch någon dag senare. Det är ju bara så gott!
Ja, just det, nu är det slut ammats också. Eftersom Jennifer ändå inte fick behålla något har vi bara kört på vätskeersättning dessa dagar och nu har inte ens jagat efter dem så då passar vi på att avsluta. Trist att den eran tar slut men nu tar en helt annan en start och jag ser även där framemot att kunna bära vilka kläder jag vill igen utan att behöva tänka på om de går att dra ner smidigt eller ej. Jag hoppas också att mina bröst tar och krymper både en och två storlekar. Fast med min otur där lär det inte ske. 
Nu ska börja förbereda middagen.
 

Efter påsk kom magsjukan

Jamen dåså, då har vi klarat av Jennifers första magsjuka. Som tur var blev det en ganska mild en som mest påverkades av mat i magen. 
Nu efter lite extra vila så har hon äntligen fått i sig mer mjölk och verkar må betydligt bättre.

Öppna förskolan idag

Tjoho där alla kycklingar!
Idag ska vi iväg till öppna förskolan. Som vanligt blir det sång och lite lunch på plats. 
Gårdagen spenderades med städning, inte roligare än så liksom. Men nu har vi återigen en mycket fräschare lya och blott lite små saker som ska ställas på sin plats. Ja just, sen deklarerade vi också. I år fick jag äran att göra en K10 bilaga eftersom jag är egen företagare och om jag ska vara helt ärlig förstod jag nog inte fullt ut vad jag gjorde, bara att hoppas det blev rätt. 
När jag kommer hem idag ska jag börja fixa i min garderob som drabbats av det där beryktade kaoset, ser framemot det med skräckblandad glädje.


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.