En mysig start

Som vanligt ungefär mellan 9-11 ligger jag i sängen och myser med Jennifer. Hon har väldigt svårt att sova själv på dagarna så detta har varit den bästa lösningen. Ibland har det varit väldigt frustrerande men dagar som idag är det bara så mysigt. 

Ett år sen - en kärleksförklaring

Den 29:de maj förra året såg jag ut såhär. Jag väntade på den viktigaste människan i mitt liv. Aldrig kunde jag tro att du skulle kunna ge mig så mycket frustration och ilska men framför allt så mycket kärlek och glädje. Det är inte lätt att vara mamma men du ska veta att jag gör mitt bästa. 
Du är det bästa som finns, det viktigaste och min största kärlek! Föralltid! ♡

Heldag med kärleken

Igår var det så dags för firandet av vår 5 års-dag. En dag när vi skulle ligga i fokus och mobiler i mycket mindre fokus. Har ni inte tänkt på att man annars nästan jämnt har en telefon i sin hand? 
Vid 12-tiden åkte vi iväg till Norsborg och lämnade av Jennifer hos sin farmor, därefter parkerade vi bilen hemma och åkte in till stan. Vi tog bussen i från Skanstull och vandrade bort till Honest Al´s barbershop där Nicke skulle få ansa sitt skägg. (Han fick det av mig i julklapp) Det var lite väntetid så vi gick rakt över gatan och tog en varsin öl på uteserveringen. Var inte det flottaste stället men dög för ändamålet. Men kan vi prata om dessa tiggare som kommer fram och stör varenda person på restauranger? Alltså det är förbannat fräckt och störande. Aja, vi bet ihop och lät inte det förstöra dagen. 
Edward som ansade Nickes skägg var en helskön kille som vi varmt kan rekommendera. Han vågade bjuda på sig själv och kunde verkligen skägg. 
När vi vara klara på barbershopen gick vid till en grill, Nicke åt en tunnbrödsrulle och jag en kokt korv. När maten var uppäten tog vi en varsin mjukglass och vandrade hornsgatan ner. Efter lite om och men vart vi skulle slå oss ner blev det på skuggsidan av hornsgatan, tyvärr, alla andra uteplatser var upptagna. När våra magar började kurra gick vi till Pitchers som också ligger vid Mariatorget. Vi tog en varsin toast skagen som förrätt, jag valde sedan majskyckling med primörer och Nicke en burgare. 
Efter maten rörde vi oss till medis där vi avslutade kvällen på en av uteserveringarna innan vi begav oss hem och spelade vänd tia. 
Både var riktigt nöjda med dagen men sa att nästa gång blir det middag och sedan godis och film i soffan. Det kan vara riktigt gött det med!


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.