Att lära gammal hund att sitta

Godmorgon,
Tror ni inte att jag har sjukt svårt att somna samt sova inatt? Jag som var så trött! Ändå låg jag bara och vred och vände mig. Ingen position dög och benen värkte som tusan. Ett par gånger tog jag upp telefonen och googlade på bäddmadrass och varför man har en och massa annat. Till slut gick jag upp och tog en värktablett, samtidigt vaknade Jennifer till och ville upp i vår säng. När hon väl låg bredvid kunde jag slappna av bättre och när sedan tabletten verkade kunde jag somna. Men tror ni att jag sov tungt sen? Nej, jag vaknade ett flertal gånger. Suck! 
 
Hursomhelst, när jag låg där i sängen kom jag att tänka på en av anledningarna till att jag nog har så ont i lederna. Hur jag sitter! Vart jag än är så sitter jag i skräddarställning. Det spelar ingen roll om det är köksstolen, golvet eller soffan, alltid slutar det med att jag sitter så. Inte att mina knän och höfter börjar ta stryk.
Så nu har jag bestämt mig för en trial and error, jag ska lära mig att sitta normalt. Tror helt ärligt att det kommer bli ruskigt svårt men hittills har det åtminstone gått bra. Bara att fortsätta kämpa. 
 
 

Utslagen

Hej där!
Idag blev det inte mycket till bloggande. Det konstiga är att det dock inte känns som att vi gjort så mycket men ändå har timmarna gått otroligt fort.
Jag tror att det beror en hel del på omställningen av klockan. Är inte ett fan av det! Blir alltid så konstiga dagar i början och man är så slut.
Jennifer och jag gick iallafall upp klockan 6 imorse. Vi åt lite yoghurt och sen stundade lite lek. Vid sisådär halv elva blev det lunch. Varken jag eller Jennifer pallade vänta längre och fröken var riktigt trött. (Normal tid så sover hon ju)
Så direkt efter gick vi och vilade, även jag somnade och klockan ett vaknade jag först igen. Det dröjde ytterligare en stund innan fröken vaknade och sedan hade vi helt plötsligt brått iväg på kalas och veckohandling.
Väl hemma igen var det bara att dra fram kastruller och göra matlådor osv. Blev bara pasta och köttbullar, så kan inte påstå att det var så avancerat.
Efter att Jennifer somnat satte jag mig för att spela en stund. Tyvärr hade jag så svårt att koncentrera mig så blev inte mycket av det heller idag. Har känningar av att jag bytt medicin så har både hjärtklappning, puls som slår hårt och en massiv trötthet. Det blev helt enkelt så att klockan nio kasta jag in handduken och la mig i sängen för att skriva detta.
Nu är det sova som står på agendan. Hoppas på en piggare morgondag!
Sov så sött ♡


Vinterskor och vinstöppning

Idag drog jag iväg vid halv 11 för att städa bilen som inte blivit gjort på över ett och ett halvt år. Man kan minst sagt säga att det var dags. Golvet i framsätet påminde mer om sandlåda en bilgolv. Städningen skedde nere hos mina föräldrar, där Jennifer sov inatt, så på samma gång hämtade jag hem henne. 
När vi kom hem åt vi lite lunch och kröp sedan ner i sängen för lite vila. Så himla mysigt och en bra anledning att vila lite själv. Utvilade klädde vi på oss och drog upp till centrum för att hämta ut lite paket som kommit. Det ena var från footway och innehöll Jennifers nya vinterskor. Jag valde ett par snowjoggings från Rubber Duck. Kommer faktiskt ihåg hur mycket jag tyckte om dem när jag var liten. Lätta, mjuka och framför allt varma! 
Förutom paketet med skorna hade jag även ett paket från Bambino att hämta ut. Det innehöll en vinst från deras tävling de hade på underbara barn-mässan. Jag kan säga att det var en mycket nöjd tjej här hemma som fick en hel väska med smoothies. (Jag ska visa hela vinsten i ett separat inlägg)
 
Nu ska jag börja förbereda lilltjejen för natten och sedan blir det pizza och lite Disney Infinity. 
 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.