Ni vet en sån dagKommentarer
Postat av: Tessie

Usch, vad tråkigt att höra vännen. Det är aldrig kul att vara nere i en dipp, jag själv hade en häromveckan. Den höll som tur var i sig i bara någon dag eller två, men det tar på krafterna det med.

Hoppas du kan vända deppen till pepp snart igen, saknar dina härliga glada inlägg i bloggen. Speciellt när du tipsar om saker och vloggar :)

Stor kram!

Svar: Tack älskade du för dina fina ord! Det värmde massor måste jag säga! :) Trist att höra att även du varit nere men kommer ihåg att det tyvärr hände en hel del sånt mot slutet. Allt var tungt och man kunde inte göra något. Kände sig nästan lite fångad i sig själv. Tänk vad nära det är nu! Iiiihhhhh, vad spännande!!!

Så fort jag börjar känna att inläggen börjar komma i mer flöde ska jag försöka filma lite också. (Mest för din skull ;) ) Jag måste hitta mina tillfällen när Jennifer inte hänger på mig. Men oftast så kommer hon jagandes så fort jag sätter mig vid datorn. Livet med barn liksom! :)
LittleStarJenny

2016-10-13 @ 10:56:46
URL: http://tessiesan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.