Tips! Vilken ögonform har du?

Jag tycker det varit väldigt svårt att förstå mig på hur jag ska se vilken ögonform jag har. Det spelar ju ganska stor roll när man lägger smink och som ni vet är jag väldigt sminkintresserad. Efter att ha googlat runt i år och bara fått se massa bilder som inte gjort mig klokare ramlade jag över denna youtube-video från Sephora. ÄNTLIGEN trillade polleten ner! 
Jag har mandelformade ögon, vilken ögonform har du?

Tillväxtkontroll - 15 månader

Hej hallå,
Efter att jag lämnat Jennifer på dagis imorse tog jag en promenad runt området. Har en runda jag nästan alltid går, så för att inte krångla till saker och ting körde jag samma vända idag. Stannade till på ett av caféerna i högdalen och tog en kaffe innan det var dags för mig att få akupunktur och massage. Jisses, vad ont det gjorde idag! Jag som annars är rätt smärttålig låg och kved med tårar i ögonen. Efteråt var jag rätt yr så jag gick snabbt och handlade och gick sedan hem och åt lunch framför tv:n. Såg någon film med Denzel Washington som var helt okej men tydligen inte tillräckligt bra för att jag ska komma ihåg titeln. 
Vid 14 hasade jag mig ur soffan och hämtade Jennifer. Hade packat skötväskan med både smoothies och bröd och bestämt att vi skulle gå och fika innan hennes tillväxtkontroll. Jag har väl nämnt att enda sedan hon var magsjuk så har Jennifer legat lite efter på vikten? 
Hursomhelst, jag köpte en kaffe latte och vi slog oss ner. 
Man får fika snabbt med småbarn för redan en kvart senare var hon klar och ville gå. Tur som är, är jag nog världsmästare i kaffesvep så ingenting kom till spillo. Med en kvart tillgodo gick vi mot bvc för lite lek. 
 
Direkt efter besöket släppte en liten ångestklump ur min mage! Äntligen var allt stabiliserat! Hon är lite i underkant enligt kurvan men allt ser bra ut för hennes egna kurva. Nu är denna lilla dam 76.2 cm lång och väger 9665 gram. 
Vi avslutade dagen med bus, bad och massa mat och det var en rätt nöjd tjej som somnade strax innan sju. 
 

Testar Body Shops HIMALAYAN CHARCOAL

I senaste Glossyboxen fick jag med ett test på Body Shops ena mask Himalayan Charcoal. Passande nog var det den om något som jag var nyfiken på då jag sett diverse youtubers prata gott om den. 
Såhär står det om masken på Body Shops-hemsida:
"För hud som behöver bli av med orenheter och ta fram en fräsch och naturlig lyster. 
Med inspiration från ayurvediska traditioner. Den här skönt pirrande lermasken innehåller kraftfulla ingredienser: 
Träkol av bambu från kullarna vid foten av Himalaya djuprengör huden och tar bort överflödig olja. 
Blad av grönt te från Japan innehåller höga halter av antioxidanter och katekiner som hjälper till att exfoliera huden. 
Community Trade-producerad ekologisk tea tree-olja från Kenya hjälper till at ge en klarare hud."
Man ser ju inte ut som någon direkt skönhet men känslan som masken ger var värt det alla gånger. Den svalkar och det första som poppade upp i mitt huvud var "Den här vill jag använda på morgonen för att kicka igång mig". 
Jag är ganska ny i maskarnas-värld men känner att denna är en klar vinnare och som jag gärna skulle vilja ha i mitt badrumsskåp. 


Jag bor i en förort till Stockholm tillsammans med min sambo och dotter på 1.5 år. Där filurar även katten Styx och dammråttorna (så många att jag inte kommer ihåg namnet på alla). Här skriver jag om vardagen och bjuder även på ett och annat tips om skönhet, film och mycket annat.